Top
Gemalen biologisch kurkuma-poeder
50% Korting
€ 19,95
9,95

Gemalen biologisch kurkuma poeder 

Ons biologische kurkuma poeder bevat de dubbel gemalen wortelstok van de kurkuma longa plant. Het is een zeer zuiver product.

Waarom zou u kiezen voor dit biologische kurkuma poeder ?

De beste kurkuma komt uit India en Pakistan. Daar zijn de omstandigheden voor het ontwikkelen van een goed werkende kurkuma grondstof het beste. Daarom kopen we ons product daar in. De grondstof van deze kurkuma is zowel ayurvedisch als biologisch. Het verschil tussen deze beide is klein, het zit in de teelt- en groei wijze. 

Bij de biologische teelt van deze kurkuma is het milieu van doorslag gevend belang. Hoe zijn de omstandigheden en wat is het beste voor mens en milieu. Bij de ayurvedische teelt is dit anders. Daar wordt gekeken naar de plant zelf. Wat is voor een goede en zuiver kurkuma grondstof de beste teelt methode. Is daarbij het uitgangspunt. 

In dit product zijn beide samen gevoegd. 

Om een top kwaliteit product te verkrijgen is het belangrijk dat dit product ALTIJD in het donker, vochtvrij en koel is bewaard. Daarom is ons product donker bewaard, verpakt en verzonden. Omstandigheden als droge (vochtvrije) opslag en bewaring. Koele en donkere opslag spreken dan voor zich. 

We hebben het voor u dubbel laten malen, dit is niet alleen voor een betere smaak, maar ook voor het vrijgeven van het brede spectrum van de kurkuma longa plant. Alle mineralen, vitaminen en sporenelementen zijn in dit product behouden.

Het verschil met onze capsules is dat de kurkuma capsules een extract bevatten, waarbij de noodzakelijke bioperine al is toegevoegd. 

Bij dit kurkuma poeder is dit NIET gedaan. Het bevat alleen de zuivere, dubbel gemalen kurkuma rhizome. De rhizome is de wortelstok. 

* Inhoud per verpakking ;
* 200 gram dubbel gemalen kurkuma poeder.
* Van biologische kwaliteit.
* Een top product onder de kurkuma poeders. 
* Vrij van Genetische Manipulatie .
* Vrij van zware metalen.
* Donker verpakt en verzonden. 
* Goede opslag onder de juiste omstandigheden.


Artikelnummer: Loskur 1x1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@