Top
Curcumine & Triphala combinatie

Curcumine & Triphala combinatie
Afvallen wordt weer natuurlijk. Deze curcumine met triphala combinatie ondersteunt het natuurlijk afvallen.   Curcumine C3 'superieur' en Triphala 'balans' zijn natuurlijke middelen. Dit is ook een belangrijk onderdeel van het gehele proces.

Triphala ondersteunt het  herstellende en  diepe reinigings vermogen van ons gehele spijsverterings systeem, volgens de oude ayurvedische richtlijnen.

Samen een sterke combinatie. Uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist.
Deze Curcumine met triphala combinatie zijn bij dekurkumaspecialist te koop.

Waarom werken puur zuivere curcumine met triphala goed samen ? 

Het mechanisme van de curcumine met triphala combinatie is ronduit interessant te noemen. Een samenspel van verschillende factoren is hier belangrijk. 

De rol van bioperine peper in pure curcumine.

Dit is een onderdeel van de curcumine met triphala werking. 

Hoe werkt het mechanisme van de  curcumine C3 'superieur' bij het natuurlijke ondersteunen van afvallen ?

U vindt in ons logo een vlam. Dit is de kern van kurkuma en curcumine. Deze beiden verwarmen en werken opwekkend. Deze warmte van kurkuma werkt door in de Curcumine C3 superieur' .
Curcumine c3 'superieur' zou nu op 3 manieren kunnen ondersteunen in dit natuurlijke mechnisme. 
 
1. Via een hormoon, VGEF geheten, ondersteunt onze lichaamscellen om nieuwe bloedvaten aan te maken, maar dit hormoon was minder aanwezig door het nemen van curcumine c3. Dit is kan waarschijnlijk goed zijn voor wat hulp onze gewichtsbeheersing.

2. Curcumine C3 'superieur' ondersteunt misschien ook de PPAR-gamma. Een soort sensor in de vetcellen. Als deze sensor wat minder goed werkt, neemt het lichaam minder nieuwe vetcellen in het al aanwezige vetweefsel op. Hierdoor groeit het vetweefsel eventueel langzamer. Hetgeen zou kunnen resulteren in ondersteuning van natuurlijke gewichtsafname.

3. Ook beïnvloedt curcumine c3 'superieur' waarschijnlijk een enzym. Dit enzym heeft de naam AMPK, en bevindt zich eveneens in de vetcellen. Het is een soort van 'energie meter' . Hoe meer van deze enzymen, hoe meer energie de vetcellen gebruiken. Als deze cellen meer energie gebruiken, slaat ons lichaam waarschijnlijk minder vet op. Dit enzym laat het metabolisme van de vetcel stijgen, en ons gewicht zou kunnen dalen. 

De samenwerking van curcumine met triphala is complementair.

De rol van Triphala in dit geheel.

Volgens de ayurveda wordt triphala al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning en herstellende vermogen om het gehele darm stelsel te kunnen reinigen. Triphala betekent letterlijk '3 vruchten' . De 3 vruchten hebben ieder hun eigen uitwerking op ons spijsverterings systeem.

1. AMALAKI is de eerste vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat het de darm zou kunnen ondersteunen om zich te herstellen op natuurlijke wijze. Het zou het hongergevoel kunnen verminderen.

2. BHIBITAKI is de tweede vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat deze vrucht waarschijnlijk ondersteuning biedt bij het verwijderen van het oude darmslijm. En zodoende de darmen ondersteunt in hun  werking . Ook maakt deze vrucht de ontlasting zachter. Het is dus geen laxerend middel, maar een natuurlijk ondersteunende manier om gemakkelijk naar de wc te kunnen.

3. HARITAKI is de derde vrucht, en hiervan beschrijft de ayurveda de peristaltiek in de darm. De voortstuwing van de ontlasting. Deze stimuleert en ondersteunt waarschijnlijk het gehele spijsverterings stelsel op natuurlijke wijze. Ook wordt al sinds vele eeuwen HARITAKI verantwoordelijk gehouden voor natuurlijke ondersteuning bij gewichtsbeheersing. Een oud natuurlijk middel wat reeds eeuwen gewaardeerd wordt. 

NOOT : We willen nooit beweren dat men met deze combinatie even snel in een paar dagen kilo's kan afvallen, dat zou "te mooi om waar te zijn" betekenen. Want er bestaat geen magische truc om snel af te vallen.  Sporten en gezond eten zijn net zo belangrijk. Maar op de langere duur is dit de beste combinatie, reeds sinds oude tijden gebruikt. 

Wat zit er in de capsules van de curcumine met triphala combinatie ? 

* 90 capsules in iedere verpakking. 
* Curcumine c3 'superieur' ; 500 mg per capsule.

* Triphala 'balans' 600 mgr per capsule.

* Inclusief duidelijke Nederlandse bijsluiter.
* Van zuivere oorsprong en getest volgens de strengste normen. 
*Gratis 'kurkuma verrassings" proefmonster mee geleverd bij deze curcumine met triphala combinatie  

CONTRA INDICATIES :

- Wees voorzichtig met Triphala met hart medicijnen, of medicijnen tegen een hoge bloeddruk. 
- Gebruik Triphala NOOIT tijdens de zwangerschap.
- Neem niet teveel triphala als u gevoelig bent voor diarree.
- Stop na 3 maanden gebruik van Triphala, een week of 2 a 3. 
- Gebruik geen Curcumine c3 'superieur' als u last heeft van galstenen.
- Bij twijfel, vraagt u eerst uw arts. 

                                Gratis verzending

Curcumine en Triphala combinatie (brievenbus verpakking)
Nieuw 34% Korting
Curcumine en Triphala combinatie (flacons)
Nieuw 30% Korting

Curcumine en Triphala combinatie (flacons)

€ 88,90 € 61,90
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.