Top
Curcumine-longa C3 "SUPERIEUR"

Curcumine longa C3 "Superieur" ( met Bioperine peper)

Hier vindt U de sterkst werkende en zuiverste Curcumine longa C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Vandaar de naam "SUPERIEUR".


Deze krachtige Curcumine C3 inhoud van de capsules is verkregen uit biologische kurkuma-longa. Door een speciaal zuiver Co2 proces zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden. Deze zijn de * demethoxy, de * bisdemethoxy en de * curcumine-longa. Vandaar de naam C3 .

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen ( in de juiste verhouding , te weten 6 % ) BIOPERINE peper toegevoegd. En door het bij een maaltijd te nemen, een maaltijd die ook iets van vet bevat, verhoogt de werkzaamheid enorm.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt 500 maal beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm.

Waarom heet deze Curcumine C3  "SUPERIEUR" ? 

De curcumine c3 die wij verkopen is via een zuurstof methode uit  biologische kurkuma gewonnen. Dit heet officieel : "geëxtraheerd volgens de O2 methode" . Dit is een natuurlijk en langzaam proces.

Dit in tegenstelling tot de meeste andere Curcumine , de meeste wordt gewonnen met ethanol. Dit is een chemisch en snel proces.

Die van ons dus niet. We hebben dit product zorgvuldig voor u geselecteerd. Met duidelijke eisen aan dit product. 


Gratis E-book bij 2 verpakkingen
Bij een bestelling van 2 Curcumine C3 verpakkingen, krijgt U een E-book over Kurkuma-longa en Curcumine C3 gratis. ("Kurkuma, Veelzijdig Belicht", 35 blz. waardevolle en diepgaande informatie voor U.)
 

Kenmerken

 • Vrij van Zware metalen
 • Koosjer en Halal
 • Vrij van genetische manipulatie
 • Inhoud 90 capsules
 • 500 mgr per capsule
 • Vegetarische capsules ( gelatine vrij) 
 • Inhoud : plantenvezel ( mais), cellulose, magnesiumstearat
 • Inclusief KURKUMA-LONGA tandkrijt proefmonster

  Bij een bestelling is bij ons de verzending altijd GRATIS

  Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.