Top
Curcumine-longa C3 "SUPERIEUR"

Curcumine longa C3 "Superieur" ( met Bioperine peper)

Hier vindt U de sterkst werkende en zuiverste bioactieve Curcumine longa C3, die op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Vandaar de naam "SUPERIEUR". Het wordt 500x beter opgenomen en is daarmee de sterkste curcumine c3 op dit gebied. Het is de zuiverste en onbewerkte curcumine uit kurkuma-longa. En derhalve hoeven er geen chemische middelen extra aan toegevoegd worden. Het is  100% zuivere curcumine c3. 
Dit is geen curcuma c3, maar curcumine c3 "Superieur". Een groot verschil.


Deze krachtige Curcumine C3 inhoud van de capsules is verkregen uit biologische kurkuma-longa. Door een speciaal zuiver natuurlijk (niet chemisch) proces zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden. Een bioactief product, verkregen uit de biologische kurkuma-longa rhizome. Dit is geen wortel, maar een worstelstok. Met behoud van alle belangrijke curcuminoïden. 

Deze zijn de bioactieve curcuminoïden

* demethoxy,  
* bisdemethoxy  
* curcumine-longa.

Vandaar de naam C3 .

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen (in de juiste verhouding , te weten 5%) BIOPERINE peper toegevoegd. En door het bij een maaltijd te nemen, een maaltijd die ook iets van vet bevat, verhoogt de werkzaamheid enorm.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Dit zuivere product wordt 500 maal beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm.

Waarom heet dit Curcumine C3 "SUPERIEUR" ? 

De bioactieve curcumine c3,  die wij verkopen,  is via een natuurlijke methode uit  biologische kurkuma gewonnen. Dit heet officieel : "geëxtraheerd volgens de natuur-methode methode" . Dit is een natuurlijk en langzaam proces. Met behoud van de bioactieve stoffen,  uit de kurkuma-longa , de Curcuminoïden C3 . Dit zijn de werkzame stoffen uit de kurkuma-longa rhizome.

Dit in tegenstelling tot de meeste andere Curcumine , de meeste wordt gewonnen met ethanol. Dit is een chemisch en snel proces.
Die van ons dus niet. We hebben dit product zorgvuldig voor u geselecteerd. Met duidelijke eisen aan dit product. Deze bioactieve curcumine c3 is een uniek product, geëxtraheerd uit zuivere kurkuma-longa.

Wat is het verschil tussen curcuma en curcumine? 

Tussen curcumine en curcuma zit een groot verschil. Het komt erop neer dat er in 1 capsule Curcumine C3, evenveel werkzame stof zit, dan in 25 capsules Curcuma c3. Omdat er in curcuma maar 3% curcumine zit. 

Wat betekent dit precies? "Curcumine C3 "SUPERIEUR"? 

Door dit natuurlijke extract proces zijn de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding behouden gebleven. Vandaar C3. Curcumine C3 is een natuurlijk mengsel dat geïsoleerd is uit kurkuma-longa. Goede curcumine c3 moet geen chemische toevoegingen bezitten, en bestaan uit de drie belangrijkste componenten in een goede verhouding.

Dit zijn de C3, de drie curcuminoïden:
  
* demethoxy curcumine (34,2%).
* bisdemethoxy curcumine (24,3%).
* zuivere curcumine-longa ( 40,9%).

Vandaar : Curcumine C3 “SUPERIEUR” .
Curcumine met de 3 curcuminoïden in de juiste verhouding. Voor de juiste werking. Sterk, zuiver en goed. 

Gratis E-book bij 2 verpakkingen

Bij een bestelling van 2 Curcumine C3 verpakkingen, krijgt U een E-book over Kurkuma-longa en Curcumine C3 gratis. ("Kurkuma, Veelzijdig Belicht", 50 blz. waardevolle en diepgaande informatie voor U.)
 

Kenmerken.

 • Vrij van Zware metalen
 • Koosjer en Halal
 • Vrij van genetische manipulatie
 • Inhoud 90 capsules per verpakking. 
 • 500 mgr per capsule
 • Vegetarische capsules ( gelatine vrij) 
 • Inhoud : plantenvezel ( mais), cellulose, magnesiumstearat
 • Inclusief NEEM EXTRACT tandkrijt proefmonster

  Bij een bestelling is bij ons de verzending altijd GRATIS

  Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.