Top
Curcumine C3 Olie

Curcumine C3 Olie 

Curcumine longa C3 'superieur' olie 'bioactief' is een uniek product. Het bevat 100% zuivere en pure curcumine c3, op basis van een zuivere sesamolie met toegevoegde kurkuma olie. Deze olie is door een speciaal procedé verkregen, op basis van olie opname. Curcumine C3 is oplosbaar in olie. De curcumine longa c3 'bioactief' olie is te koop bij dekurkumaspecialist. Het is een uniek liposomaal product.

Wat is een liposomale curcumine c3 olie ?

In kurkuma zitten een stoffen, curcuminoïden geheten.curcumine-c3-olie Deze curcuminoïden zijn de bioactieve stof van kurkuma. In kurkuma zit, ten hoogste, 3 % van deze curcuminoïden. Hier vindt u een zuiver product, de beste vloeibare en zuivere  curcumine c3 olie is te koop bij dekurkumaspecialist.

Inhoud per flesje Curcumine C3 Olie "Bioactief"

100 % pure olie van Curcumine C3 "Superieur"

Zonder enige verdere vorm van extra of chemische toevoegingen is de samenstelling van deze olie.  Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische curcumine c3 olie volgens "The Old Natural School".  


De inhoud van deze pipetfles is 20 ml.

Als drager is voor de sesamolie gekozen, vanwege het hoge aandeel calcium, dat deze olie bevat. 

De C3 staat voor de 3 bioactieve stoffen, dit zijn de curcuminoïden :

* bisdemethoxy
* demethoxy
* curcumine-longa

Deze drie curcuminoïden zijn verantwoordelijk voor de werking. Bioactieve stoffen zouden een natuurlijk ondersteund effect op cellen en weefsels kunnen hebben. Echter zijn deze curcuminoïden nooit oplosbaar in water, alleen in olie (vet) of in alcohol. 

Vloeibare bio curcumine

U neemt 1 x 2  tot  2 x 2  druppels van deze olie, per dag,  in. Onder de tong, om deze Curcumine longa C3 olie direct goed opneembaar, door het mondslijmvlies,  in de bloedbaan te krijgen. Ook kunt u dit voedingssupplement tijdens de maaltijd innemen. Dit is niet noodzakelijk, omdat deze Curcumine olie op vetbasis is. 

Deze liposomale vloeibare curcumine  vetbolletjes nemen de curcumine c3 gemakkelijk mee de dunne darm in, voor een prima opname. Makkelijk per druppel in te nemen, zonder het ongemak van een buitenhuls. 

De meeste studies richten zich op de werking van kurkuma. En kunnen dit soms in hoge dosis aanraden, deze Curcumine C3 'bioactief' olie  is een zuiver en hoog geconcentreerde hoeveelheid Curcumine C3.  Het is een uniek curcumine olie voedingssupplement van dekurkumaspecialist. 

Pure en zuivere vloeibare bio curcumine c3 olie 

Aan dit product is geen sterke bioperine peper toegevoegd. Derhalve is dit product zeer geschikt voor mensen met een hogere gevoeligheid felle peper, deze peper zou  klachten kunnen veroorzaken zoals migraine, hartkloppingen en darmklachten.

U zou dit tijdens uw maaltijd in kunnen nemen, meestal is aan een maaltijd wel wat peper toe gevoegd. Curcumine olie is een puur en zuiver product en is te koop bij  dekurkumaspecialist.nl 

Wat is curcumine ? 

Curcumine is een totaal ander product dan kurkuma. Curcuminoïden zijn de werkzame bio actieve stof uit de kurkuma longa wortel. Het is dus een diep geconcentreerd product.

In de kurkuma longa wortel zit een bioactieve werkzame stof, dit heet curcuminoïden. Deze zuivere vloeibare curcumine is gehaald uit de curcumine c3 'superieur'.

Normalerwijze verhoogt bioperine peper de werkzaamheid van curcumine in capsules, maar vanwege de curcumine in vloeibare vorm is in dit geval de olie die de werkzaamheid verhoogt. Deze vloeibare curcumine c3 'bioactief' is uniek in Nederland, en te koop bij dekurkumaspecialist .

Curcumine C3 Superieur is een prijswinnende curcumine, sinds 2013 heeft het vele Internationale Awards gewonnen.
 

* Inclusief gratis een mini proefmonster "kurkuma verrassings product".

               GRATIS VERZENDING
Curcumine C3 olie
Nieuw 28% Korting

Curcumine C3 olie

€ 35,50 € 25,50
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.