Top
Kurkuma "PUUR" capsules zonder bioperine peper

Ayurvedische kurkuma "PUUR" capsules zonder bioperine peper

Bij De Kurkumaspecialist zijn de kurkuma "puur" capsules zonder bioperine peper te koop. De nummer 1 in kurkuma producten. Het is een zuiver product van ayurvedische kwaliteit zonder enige andere toevoeging.

De Ayurvedische kurkuma-longa extract capsules "PUUR" zijn , eveneens, van een hoogwaardige zuivere kwaliteit. Deze zijn ZONDER de toegevoegde BIOPERINE peper voor U geproduceerd en derhalve zeer geschikt voor mensen met een gevoeligheid voor sterke pepersoorten. Deze gevoeligheid kan variëren van migraineklachten en/of darmklachten.
 

Deze Ayurvedische kurkuma-longa capsules puur hebben als grondstof de zuivere kurkuma-longa  rhizome, zonder verder enige vorm van toevoeging. Deze "PUUR" kurkuma-longa zuivere rhizome, is speciaal voor ons geproduceerd. Geproduceerd onder de strengste normen.

Het is een vegetarisch product zonder gelatine en/of andere dierlijke ingrediënten. Vrij van GMO . 

Bij bestelling van 2 van deze producten , ontvangt U van ons Gratis een kurkuma Eboek. Een 35 Blz prettig leesbaar en goed gedocumenteerd E-boek,  zonder advertenties,  voor U. 


  • 90 capsules per verpakking
  • 600 mg per capsule
  • Hygienisch verpakt.
  • Vrij van zware metalen.
  • Gratis verzending vanaf 2 flacons.
  • Inclusief nieuw NEEM tandkrijt product monster. 

Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis  

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.