Top
Ashwagandha "EXCELLENT" capsules

Ashwagandha EXCELLENT capsules 

Bij ons kunt U ayurvedisch zuivere ashwagandha kopen, een extract van hoogwaardige EXCELLENTE kwaliteit. Het is, net als de kurkuma longa, een rhizome (wortel), en is "adaptogeen". Dit betekent dat het zich kan aanpassen aan uw lichamelijke behoefte. Ashwaganda is te koop bij De Kurkumaspecialist 

Dit ayurvedische Ashwagandha EXCELLENT product is een bijzonder volledig natuurlijk product. 

Ashwagandha kan stress en angstgevoelens verminderen. Het kan het libido versterken, van zowel vrouwen als mannen . En helpt vrouwen met overgangsklachten. Ook tegen PMS is dit een goed werkend middel. En dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de Ashwagandha wortel.

Onze ashwagandha is gemaakt van de rhizome (wortel). Deze heeft een lager Withaferine A gehalte, dan de bladeren. Namelijk 4 %. Dit is voldoende voor een goede werking. Want bij gebruik van een ashwagandha-extract is het aan te raden om te kiezen voor een extract met een zo laag mogelijk gehalte aan withanolide A. Vandaar de naam "EXCELLENT". Hier vindt u een dergelijk ashwagandha extract.  

Onze ayurvedische  Ashwagandha EXCELLENT capsules zijn rijk aan de werkzame Withanoliden A en D (4 % is ruim voldoende !) . En hebben een 600 mgr Ashwagandha Somnifera extract inhoud per capsule. Dit product is GMO vrij, geteeld op zuivere grond en getest volgens de strengste normen. 

Ashwagandha EXCELLENT capsules ontspant de geest, als U het 's avonds neemt, een uurtje voor het slapen gaan, dan slaapt U 's nacht als "..een dikke muis.."...   ( Magnesium ontspant het lichaam. Vandaar ook onze combinatie van Ashwagandha en Magnesium.) 
 
Dit product is volledig vegetarisch,  zonder enige dierlijke toevoeging. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden, vandaar dat Ashwagandha 'paardengeur' betekent. Het helpt het lichaam herstellen na ziekte en zwakte. Bij ons kunt U zuiver ayurvedische ashwagandha EXCELLENT kopen .
GRATIS een goed gedocumenteerd E-boek "Ashwagandha, voor natuurlijk herstel" . Zonder advertenties. Bij betaling en bestelling van 2 van deze Ashwagandha producten.
 
**EEN capsule per dag innemen, bij voorkeur een uurtje voor het slapen gaan. Gewoon met een slokje water. 
  • 90 capsules per verpakking.
  • Vrij van zware metalen.
  • Ayurvedisch getest.
  • Koosjer en Halal. 
  • Capsulehuls : Plantenvezel cellulose (maïs).
  • Gratis NEEM tandkrijt per bestelling. 
  • GRATIS Verzending bij 2 producten.
CONTRA INDICATIE BIJ ASHWAGANDHA :
* NIET gebruiken bij schildklier medicijnen.
* NIET gebruiken bij anti-depressiva medicatie,
Want dan neemt U 2 medicaties voor één kwaal.
Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 
Ashwagandha EXCELLENT capsules (flacon)
22% Korting

Ashwagandha EXCELLENT capsules (flacon)

€ 44,95 € 34,95
Ashwagandha EXCELLENT capsules  (flacons 2x)
25% Korting
Ashwaganda EXCELLENT capsules (brievenbus verpakking)
33% Korting
Ashwagandha EXCELLENT capsules ( brievenbus verpakking)
44% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.