Top
Ashwagandha EXCELLENT biologisch

Ashwagandha EXCELLENT biologisch

Bij ons kunt U biologische ashwagandha kopen van hoogwaardige EXCELLENTE kwaliteit. Dit biologische Ashwagandha EXCELLENT product is een bijzonder volledig natuurlijk product. Het is, net als de kurkuma-longa, een rhizome wortel , en is 'adaptogeen' dat betekent dat het zich kan aanpassen aan Uw lichaamsbehoefte.

Ashwagandha kan stress en angstgevoelens verminderen. Het kan het libido versterken, van zowel vrouwen als mannen . En helpt vrouwen met overgangsklachten. En dit is nog maar een klein beetje van de kracht en werking van de Ashwagandha wortel. 

Onze biologische Ashwagandha EXCELLENT capsules zijn rijk aan de werkzame Withanoliden A en D ( 4 % is ruim voldoende ! ) . En hebben een 600 mgr Ashwagandha Somnifera extract inhoud per capsule. Dit product is GMO vrij, geteeld op zuivere grond en getest volgens de strengste normen. 

Ashwagandha EXCELLENT capsules ontspant de geest, als U het 's avonds neemt, een uurtje voor het slapen gaan, dan slaapt U 's nacht als "..een dikke muis.."...    

Dit product is volledig vegetarisch,  zonder enige dierlijke toevoeging. De geur is ietwat bijzonder. Het ruikt naar paarden, vandaar dat Ashwagandha 'paardengeur' betekent. Het helpt het lichaam herstellen na ziekte en zwakte. Bij ons kunt U zuiver biologische ashwagandha EXCELLENT kopen .

GRATIS een goed gedocumenteerd E-boek "Ashwagandha, voor natuurlijk herstel" . Zonder advertenties. Bij betaling en bestelling van 2 van deze Ashwagandha producten. 

**EEN capsule per dag innemen, bij voorkeur een uurtje voor het slapen gaan. Gewoon met een slokje water. 
  • 90 capsules per verpakking.
  • Vrij van zware metalen.
  • Biologisch getest.
  • Koosjer en Halal. 
  • Capsulehuls : Plantenvezel cellulose (maïs) magnesiumstearat
  • Gratis kurkuma tandkrijt per bestelling. 
  • GRATIS Verzending bij 2 producten.
CONTRA INDICATIE BIJ ASHWAGANDHA :

* NIET gebruiken bij schildklier medicijnen.
* NIET gebruiken bij anti-depressiva medicatie, dan neemt U medicaties voor EEN kwaal.

Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 

DEKURKUMASPECIALIST.NL biedt U een gedegen kennis van zaken en een plezierige persoonlijk service.