Aanbieding!

Granaatappel (2 brievenbus verpakking)

81.50 61.50

Granaatappel BIONORM capsules zijn een volledig zuiver, ayurvedisch en natuurlijk product. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere granaatappel van hoge bio activiteit kopen. Granaatappel werd al in de oude Ayurvedische leer veel gebruikt.  Granaatappel punicum granatum is de inhoud van deze capsules. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel kopen

SKU:
Navgran2

Van granaatappel ‘puur’ naar ‘bionorm’

We hebben de naam van deze capsules veranderen naar ‘bionorm’ , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma ‘puur’. De granaatappel granaatappel-capsules-2-brievenbus-verpakkingcapsules zijn hetzelfde.

Waar komen deze granaatappels vandaan ? 

Deze granaatappel “BIONORM” capsules zijn zuiver van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. En veel zuivere polyfenolen, polyfenolen zijn krachtige anti oxidanten.

Waar kunt u zuivere granaatappel kopen ?

In ons ayurvedische granaatappel extract capsules zit alleen gedroogd granaatappel extract. Zonder schil. Omdat wij het erg belangrijk vinden om een puur en zuiver product te leveren, wordt er in onze producten GEEN gebruik gemaakt van vulmiddelen, toevoegingen en dergelijke. Daarom hebben we geen tabletten, maar alleen capsules.

Inhoud van de granaatappel capsules

Dit is een geconcentreerd granaatappel extract van de gehele vrucht, behalve de schil. Het is rijk aan oxidanten, kalium en foliumzuur. En bevat ten minste 40% ellagitannines. Het is een volledig vegetarisch product, koosjer en halal. Ook de capsulehuls is volledig vegetarisch ( dus NIET van gelatine), het is van plantenvezels (mais) en magnesiumstearat.

Wat zit er in één verpakking granaatappel capsules ?

* 90 capsules per verpakking. Zuiver ayurvedische teeltwijze.
* 600 mgr zuiver granaatappel extract per capsule.

Wat zijn de beste granaatappel capsules ?

De granaatappels voor deze capsules komen van een traditioneel werkende coöperatie. Ze zijn 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten.
Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. Vrij van genetische manipulatie en geteeld op zuivere grond.
Er zijn geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. En dus volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een excellent zuiver product.

Granaatappel en onze huid.

Zelfs in het Middeleeuwse stadswapen van Granada is een afbeelding van een granaatappel te zien. Daaruit is af te lezen dat deze vrucht al in de oudheid werd geacht om haar werking.

Een van de plezierige eigenschappen van de granaatappel is haar waarschijnlijk ondersteunde natuurlijk herstellende vermogen op de huid. In de winkels ziet u veel producten met granaatappel erin verwerkt.

* GRATIS prettig leesbaar en goed gedocumenteerd Eboek “Het Granaatappel Dossier” bij een bestelling van 2 producten granaatappel.
*En directe IDEAL betaling.
*GRATIS ‘kurkuma verrassings product’ bij een bestelling mee geleverd.

Additional information

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

300mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)