Aanbieding!

Kurkuma olie ‘Botanic’

25.50

Deze zuiver kurkuma olie ‘Botanic’ is een uniek product in Nederland. Het is géén etherische of essentiële olie.  Dit is omdat de werkzame curcuminoïden en andere stoffen in deze olie volledig behouden zijn gebleven En het tóch een natuurzuiver onbewerkt product is. Koudgeperste pure olie uit de kurkuma wortel.

-puur en koudgeperste olie-

Wat is het verschil tussen etherische kurkuma olie, en deze pure verse koudgeperste kurkuma olie ?

Kurkuma olie ‘Botanic’, wat is het ? Wat is het verschil tussen etherische kurkuma olie, en deze pure verse koudgeperste kurkuma olie ? Deze kurkuma olie is géén etherische olie. Dus niet gemaakt met het gebruik van chemische oplosmiddelen. Het is dus geen ar-turmeroon, maar de pure originele ongeraffineerde turmeroon.  Het is een natuurzuivere botanische olie.  In etherische olie is vaak gebruik gemaakt van giftige oplosmiddelen, in deze pure kurkuma olie ‘Botanic niet. Bovendien zijn er  in de etherische of aromatische (of essentiële) kurkuma olie de werkzame curcuminoïden ook niet meer aanwezig. In onze olie zijn deze wel aanwezig.

Bij deze kurkuma olie ‘Botanic’, de naam zegt het al,  is géén gebruik gemaakt van chemische oplosmiddelen. U kunt het vergelijken met olijfolie. Maar bij olijfolie zijn er de olijfbessen gebruikt. Bij deze kurkuma olie zijn de wortels puur en zuiver uitgeperst. Op koude wijze, dus niet éérst gekookt, totdat de olie komt bovendrijven.

Het is volgens de strengste normen geproduceerd. En verkregen op een oude ayurvedische koude persings methode.

Het is een zachte, verfijnde warme kurkuma olie.

Waar kun je deze kurkuma olie ‘Botanic’ voor gebruiken ? 

Het heeft erg veel toepassingen. Het wordt in de ayurveda afgeraden om deze olie in te nemen, vanwege de diepe en sterke concentratie van werkzame stoffen. Innemen is dan ’te veel van het goede’. Echter worden er in de oude ayurvedisch geschriften véél toepassingen voor deze kurkuma olie ‘Botanic’ beschreven.

kurkuma-olie-BotanicIn die oude ayurvedische geschriften staat het mogelijke gebruik bij :

 • Aften
 • Gewrichtspijn
 • Huidschimmels
 • Aromabrandertje
 • En méér, beschreven,….

Waarom zou ik deze kurkuma olie ‘Botanic’ bij de kurkuma specialist kopen ? 

Eigenlijk kunnen we wel meerdere redenen noemen. Maar de belangrijkste blijft tóch : omdat het nergens anders te krijgen is.

 • GRATIS : Verzending in binnen en buitenland
 • GRATIS : Een ‘proefmonster’van één van onze producten, altijd leuk om te ontvangen
 • UNIEK : Deze pure en zuivere kurkuma olie ‘Botanic’ is uniek verkrijgbaar bij De Kurkuma Specialist

Wat zit er in één flacon van deze kurkuma olie ‘Botanic’ ? 

 • 30 ml pure koudgeperste kurkuma olie.
 • Flesje met druppel pipet erin
 • Uitgebreide Nederlandse beschrijving mee gezonden
 • Geen verzendkosten

Gratis verzending

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen.  Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

PS : Overleg bij twijfel  eerst met een deskundige (of een ayurvedisch arts). Eventueel hebben we wel een goed adres voor u. Deze kurkuma olie is geen vervanging voor evenwichtige en verse voeding en een gezonde levensstijl

 

Additional information

Merk

Inhoud per pipetje

30ml

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)

Translate »