Aanbieding!

Granaatappel (1 flacon)

51.00 41.00

Granaatappel BIONORM capsules is een volledig zuiver, ayurvedisch en natuurlijk product. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel van hoge bio activiteit kopen. Granaatappel werd in de oude Ayurvedische gezondheidsleer gebruikt voor natuurlijke sterkte en goede vermogen. Granaatappel punicum granatum is de inhoud van deze capsules. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel kopen

SKU:
Granflac1x1

Deze granaatappel “Bionorm” capsules zijn zuiver van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. En veel zuivere polyfenolen, polyfenolen zijn krachtige anti oxidanten.

Heeft de granaatappel ondersteunende eigenschappen ?

 

Onder de ondersteunende eigenschappen van granaatappel zijn er talloze te noemen. Nu kunt u dit nog steeds terugvinden in de vele huidproducten in de winkel, waar granaatappel extract in is verwerkt en/of aan toe zijn gevoegd.

Waar kunt u zuivere granaatappel kopen ?

In ons ayurvedische granaatappel extract capsules zit alleen gedroogd granaatappel extract. Zonder schil.  Omdat wij het erg belangrijk vinden om een puur en zuiver product te leveren, wordt er in onze producten GEEN gebruik gemaakt van vulmiddelen, toevoegingen en dergelijke. Daarom hebben we geen tabletten, maar alleen capsules.  Granaatappel ayurvedisch extract werd in de Ayurveda aangeraden.

Granaatappel bevordert waarschijnlijk de ondersteunende werking op een mooie natuurlijke huid

Deze bijzondere vrucht heeft zelfs haar afbeelding in het stadswapen van het Spaanse ‘Granada” staan. Daaraan is te zien dat in de oudheid de granaatappel al geacht werd om haar goede eigenschappen.

Ook is deze vrucht, vanaf de oudheid, geroemd om haar waarschijnlijk ondersteunende en herstellende vermogen op onze huid.

Waar komt deze granaatappel vandaan ? 

De granaatappels voor deze capsules komen van een kleine, traditioneel werkende coöperatie. Onze capsules zijn volledig vrij van iedere vorm van kunstmatige of chemische toevoegingen. Ook zijn er geen bestrijdingsmiddelen gebruikt, en is deze vrucht geteeld op zuivere wijze.

Wat zit er in de granaatappel capsules ? 

Deze granaatappel capsules zijn 100 % vegetarisch. Ze bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. Ook ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. Vrij van genetische manipulatie. En van zuivere ayurvedische kwaliteit.

  • GRATIS ‘kurkuma verrassings product’ bij een bestelling.

Additional information

Merk

Hoeveelheid capsules per verpakking

90

Gewicht per capsule

300mg

Inhoud zuivere stof

100%

Extra toevoegingen

Geen

Voorraad

Altijd op voorraad

Verwachte levertijd Nederland

1 a 2 dagen, verzending per POSTNL

Verwachte levertijd Buitenland

Ca 2-10 dagen (ligt aan het land)