Aanbieding!

Kurkuma Longa poeder ‘Select extra’

19.95

TIJDELIJK € 6,-  KORTING OP DIT PRODUCT € 25,95  NU VOOR  € 19,95 

                                 -unieke kans op GRATIS Miron glas verpakking-  

 

  • Deze verpakking bevat 250 gram puur en zuivere Kurkuma Longa Poeder “Select Extra” met 2 % extra curcumine poeder toegevoegd.
  • Verpakt in “Miron Violetglas”,  een unieke bio-fotonische glasverpakking voor natuurproducten.
  • De unieke eigenschappen van Mironglas beschermen producten tegen de schadelijke effecten van licht en verlengen hun houdbaarheid en beschermen en revitaliseren hun potentie
  • Gratis verzending onder standaard voorwaarden, met het Nederlandse MYPARCEL
  • U ontvangt automatisch een track&trace code
  • GRATIS :  Een uitgebreid E-boek over kurkuma-longa

 

 

Kurkuma Longa Poeder (250 gram)  “Select Extra”

Er bestaan honderden soorten verpakkingen. De ene is duurzamer dan de andere. Plastic verpakkingen zijn omstreden. Zeker als het om de slechte afbreekbaarheid gaat. Karton is, als verpakking, beter maar niet voor iedere inhoud geschikt. Glas heeft een lange duurzaamheid, het houdt járen en is milieu vriendelijk.

‘Bio’ betekent leven, ‘Fotonisch’ betekent licht. Deze Mironglazen pot bewaart dus het levenslicht van dit product. Het zorgt voor een langere levensduur van het product, het blijft fris en vers in deze verpakking van Mironglas. IDEAAL voor het bewaren van kurkuma poeder.

Toch heeft iedere soort glas een andere soort invloed op de inhoud. Er is bruin glas, blauw glas, groen glas, wit glas etc. Dit is overal wel verkrijgbaar. In de oudheid, bij de oude Egyptenaren, maakte men gebruik van een bijzonder soort glas. Een soort glas  gemaakt uit een mix van minerale oxiden en silica. Het is diep violet van kleur en verlengt de frisheid van de inhoud. En het ziet er práchtig uit ! De kurkumaspecialist is ook overgestapt op dit bijzondere soort glas. Het heet Miron glas.

Wat is Mironglas ?

de-bodem-van-de-mironglas-pot

Hier kijk je ín de miron glazen pot, je ziet de bodem.

Miron-glas is eigenlijk niet ‘nieuw’. Het is zó oud, dat we het weer nieuw ontdekt hebben. De oude Egyptenaren, en ook de alchemisten in de Middeleeuwen, zagen de voordelen van dit soort glas al lange tijd. In oude tijden werden kostbare oliën, parfums en natuurlijke medische producten bewaard in gouden potten, of in violette glazen flesjes, vaatjes, potten en vaten.

Dit soort glas heeft een diep violette kleur. Het was een zeer kostbare manier om middelen in te verpakken, omdat het tijden houdbaar blijft. En ook werd erover geschreven dat het de werking van de inhoud versterkt.

De waardering voor de speciale beschermende eigenschappen van violet glas is terug te voeren tot de oude Egyptische cultuur. In die tijd werden waardevolle essences (oliën) en natuurlijke genezende producten bewaard in goud of in violette glazen vaten.

Bio-fotonisch glas, dat helpt de werking van de inhoud te versterken

In 1851 beschreef Jakob Lorber (Graz, 1800-1864, leraar, musicus en mysticus) een methode om zonnegenezende middelen te creëren; zonlichtfotonen geabsorbeerd in homeopathische bolletjes. Deze delicate producten moesten worden gemaakt en bewaard in donkerviolet glazen schalen. Volgens Lorber zouden producten die in violet glas zijn opgeslagen, met zonne-energie worden verrijkt en hun energie behouden.

De prachtige violette kleur van dit soort glas is het resultaat van een gepatenteerde mix van minerale oxiden en silica. Het is, nog steeds, het enig bekende soort glas dat een belangrijke werking extra biedt. Het breekt het licht op een speciale manier, waardoor geurstoffen, kleuren en werkzaamheid en andere goede eigenschappen van de inhoud, langer houdbaar blijven. Men heeft er vroeger over geschreven dat de inhoud levenskracht creëert door het te verpakken in dit soort glas.

Net zoals een magneet energie uitzendt die – in een fractie van een seconde – naalden in dezelfde richting stuurt, zo lijkt de bio-energie van producten in Miron violetglas op een meer samenhangende en krachtige manier te zijn geordend. Mensen die gevoelig zijn voor energie kunnen vaak met gesloten ogen voelen of een van potje Miron violetglas is of van een ander soort glas. Ze zeggen dat ze de hogere frequentie van Miron violetglas voelen. Ja, het is iets héél bijzonders, zeker als verpakking van natuurlijke middelen. En dit gaat De Kurkuma Specialist ook gaan gebruiken.

Uw kurkuma poeder “Select Extra” is hier ook in verpakt, u proeft het in uw gerechten !

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Translate »