Kuur (ayurveda)

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

 

Het verschil tussen de Westerse geneeskunde en de Ayurvedische geneeskunde.

In onze ‘gewone’ westerse geneeskunde wordt vooral naar sypmtomen gekeken, en niet naar de oorzaken van de ziekte. Deze symptomen worden veelal onderdrukt met medicatie. Soms is er zelfs verdere medicatie nodig om de bijwerkingen hiervan onder contrôle te houden.

Bijvoorbeeld : Volgens de ayurveda worden gewrichtsklachten hier in het westen vaak behandeld met pijnstillers, terwijl de ayurveda vooral kijkt naar de oorzaak van de gewrichtsklachten.

Volgens de ayurvedische zienswijze het lichaam kan zijn afvalstoffen niet goed kwijt, en duwt deze afvalstoffen verder het lichaam in. Derhalve zal een ayurvedische remedie zal dan ook vooral bestaan uit andere middelen. Zoals een reiniging van de lichaamscellen.

Dit is een groot verschil, in vergelijking met onze gangbare opvatting. De farmacie werkt doorgaans met lichaamsvreemde, chemische stoffen. De ayurveda werkt , in tegenstelling daartoe, vooral met natuurlijke planten extracten, die al duizenden jaren hun werking hebben bewezen. In de ayurveda wordt vooral gekeken naar de handhaving van het evenwicht tussen de verschillende lichaamsprocessen. Want als het lichaam uit zijn balans raakt, komen er problemen.

Meer informatie over een ayurveda kuur.

Wij, van dekurkumaspecialist, hebben verschillende van deze kuren gedaan. Zeker als men wat ouder wordt, vinden wij het belangrijk om ons lichaam optimaal gezond te houden.

Van onze laatste kuur hebben we een BLOG , met 3 artikelen hieromtrent, bij gehouden met onze bevindingen.

1. Ayurveda Kuur ( algemeen) .

2. Ayurveda Kuur ( praktische tips).

3. Ayurveda Kuur ( de behandelingen).

 

Hebt u ook interesse in een Ayurveda Kuur ? Wij bieden deze aan, in samenwerking met de SPA DREAMS. Bel en/of mail ons even, en we geven u alle verdere informatie. Tel o598-371025 of service@dekurkumaspecialist.nl


PS : U kunt niet direct via ons boeken en/of betalen. In verband met kamerwensen, vliegticket en visum etc.

Wilt u meer informatie van ons ? Mail naar :

service@dekurkumaspecialist.nl

Met vriendelijke groet van Tieneke .

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen .

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.

Translate »