Aanbieding!

Curcumine C3 ‘Superieur’ olie

35.50 25.50

Curcumine olie is een uniek product. Het bevat 100% zuivere curcumine c3, op basis van een zuivere sesamolie met toegevoegde pure kurkuma olie. Deze liposomale curcumine olie is door een speciaal procedé verkregen, op basis van olie opname. Curcumine C3 is oplosbaar in olie. Vandaar dat deze Curcumine C3 olie “Bioactief” de beste curcumine olie is. 

Deze curcumine c3 olie ‘bioactief’ is uniek bij dekurkumaspecialist te koop. Ook kunt u dit voedingssupplement tijdens de maaltijd innemen. Dit is niet noodzakelijk, omdat deze Curcumine C3 liposomale olie op vetbasis is samengesteld.

Deze liposomale curcumine  vetbolletjes nemen de curcumine c3 gemakkelijk mee de dunne darm in, voor een prima opname.  Zonder het ongemak van een capsulehuls, zeer gemakkelijk per druppel doseerbaar in te nemen.

Vloeibare curcumine, de beste bio curcumine in vloeibare vorm. 

In kurkuma-longa zit een actieve stof, curcuminoïden geheten. Deze curcuminoïden zijn de bioactieve stof van kurkuma. In kurkuma zit, ten hoogste, 4 % van deze curcumine.

Hier vindt u een zuiver product op basis van deze curcumine olie. De beste Curcumine c3 olie  bioactief kunt u kopen bij dekurkumaspecialist. In deze olie vindt u een hoge concentratie vloeibare curcumine, te weten op 20 ml is een concentratie van 95 % zuivere curcumine. 

De inhoud van dit pipetflesje is 20 ml.

De C3 staat voor de 3 actief biologische stoffen, dit zijn de curcuminoïden :

* bisdemethoxy
* demethoxy
* curcumine-longa

Deze drie curcuminoïden zijn verantwoordelijk voor de werking. Bioactieve stoffen zouden , als voedingssupplement,  een ondersteunend en natuurlijk effect op cellen en weefsels kunnen hebben. Echter zijn deze curcuminoïden niet oplosbaar in water, alleen in olie (vet) of in alcohol. Vandaar de inname met wat vet, tijdens de maaltijd. Of via de liposomale curcumine vetbolletjes van deze curcumine c3 ‘superieur’.

Pure curcumine olie. 

U neemt een paar druppels van deze olie in. Onder de tong, om deze Curcumine C3 olie “bioactief” direct goed opneembaar, door het mondslijmvlies,  in de bloedbaan te krijgen. Ook kunt het tijdens de maaltijd innemen. Dit is niet noodzakelijk, omdat deze Curcumine C3 olie op vetbasis is samengesteld.

Het aantal druppels ligt geheel aan de klachten. Maar bij ernstige klachten kunnen meer druppels werkzamer zijn. Tot maximaal 2 x 3 druppels. 

De meeste studies richten zich op de werking van kurkuma. En kunnen dit soms in hoge dosis aanraden, deze Curcumine C3 olie is heeft hoog geconcentreerde hoeveelheid Curcumine C3. 

Aan dit product is GEEN bioperine peper toegevoegd. Derhalve is dit product zeer geschikt voor mensen met een hogere gevoeligheid voor felle peper, deze klachten kunnen zijn;  migraine en darmklachten.

U zou dit voedingssupplement tijdens uw maaltijd in kunnen nemen, meestal is aan een maaltijd wel wat peper toe gevoegd. Liposomale curcumine c3 olie is een uniek product van de kurkuma specialist.

* Gratis een proef verpakking “kurkuma verrassings product”

* Bij een bestelling van 2 verpakkingen krijgt u gratis een kurkuma Eboek, met 50 blz uitgebreide informatie. Zonder reclame ! 

          GRATIS VERZENDING