2 Bhringraj haarolie (ayurvedische taila)

31.95

 • 50 ml zuivere Bringraj haarolie “Lush” (zonder petrochemische toevoegingen)
 • Verpakt in ultra violet biofotonisch glas inclusief druppelaar voor een verfijnde dosering
 • GRATIS 1 x Jade ‘Gua Sha’ haarkam bij 2 flesjes Bhringraj olie. Voor het goed aanbrengen van de olie en het masseren van acupressuur punten.

Bhringraj haarolie taila “Lush”  

Hier vindt u een puur natuurzuivere haarolie. In de ayurveda heet dit een ‘taila’. Het is sinds oude tijden in gebruik als een zachte volle olie voor onze haren. Dit product wordt al duizenden jaren gebruikt voor onze haren. Deze bhringraj taila is dus traditioneel gemaakt volgens een eeuwenoud recept, en is als fundamenteel product voor gezonde haarverzorging in de ayurvedische haar- en huidverzorging gebruikt.

 • 50 ml zuivere Bringraj haarolie “Lush” (zonder petrochemische toevoegingen)
 • Verpakt in ultra violet biofotonisch glas inclusief druppelaar voor een verfijnde dosering

Werking :

De voedende eigenschappen van deze Bhringraj taila olie zijn essentiële vitaminen, mineralen. Het is een krachtige haar-vitaliserende olie. De vele natuurlijke en bioactieve bestanddelen zorgen voor een goedwerkende volle olie. Ze bevat veel flavonoïden en natuurlijke fytobestanddelen, zoals coumestanen, polypeptiden, steroïden, sterolen zoals vele triterpenen. Dit zijn allemaal 100% natuurlijke bestanddelen. Dit product is dus een klassiek ayurvedische haartonicum, die vroeger gebruikt werd met een uitstekende werking voor de conditie van onze haren*.

Het masseren van de haren en hoofdhuid met deze olie zorgt voor de doorbloeding van de hoofdhuid en verkoelt deze eveneens. Ze helpt mee nieuwe haargroei te stimuleren en de haren te versterken* door de volle en rijke aanwezigheid van de mineralen, vitaminen en voedingsstoffen.  Ook hielp deze olie in oude tijden bij mooie haren.*

Ingrediënten : 

Eclipta Alba extract, sesamum indicum. De bladeren van de Bhringraj plant (Eclipta Alba) zijn getrokken in pure sesamolie. Dit is omdat de bladeren te droog zijn om er olie uit te persen. De bhringraj plant lijkt op onze margriet plant.

Gebruik :

De olie kan op drie manieren voor het haar en de hoofdhuid worden gebruikt:

 1. Hoofdhuidmassage:Verdeel één druppelaar vól olie over de vingertoppen/handen en masseer het in over de hoofdhuid. Herhaal dit totdat je elk stuk hebt gehad. Als je de bloedsomloop extra wilt stimuleren, masseer dan je hoofd ondersteboven. De hoofdhuid hoeft hierdoor niet vettig aan te voelen. Als dit wel het geval is, gebruik dan de volgende keer iets minder bhringraj olie.
 2. Warme olie behandeling: Verwarm de olie door het flesje in heet water te leggen. Verdeel vervolgens de olie over de hoofdhuid. Als je je bloedsomloop extra wilt stimuleren, masseer dan je hoofd ondersteboven. Als je de hele hoofdhuid hebt gedaan met de olie, dan verdeel je nog wat olie over je nekharen en je haarpunten. Deze delen van onze haren zijn extra kwetsbaar en kunnen altijd wat meer verzorging gebruiken. Plaats je haren onder een douchemuts of een gedraaide haardoek en laat het 30-60 minuten inwerken. Het  verbetert het resultaat als je er extra warmte aan de behandeling toevoegt. Bijvoorbeeld met een warme handdoek. Je kunt er ook mee slapen, leg een handdoek op je kussen. Maak deze aan de onderkant vast met wasknijpers. Was en stijl je haar ’s morgens daarna zoals gebruikelijk.
 3. Sealen:Na het wassen en stijlen van je haar kun je voorzichtig een paar druppels olie in de haarpunten wrijven (als het nog nat is) om het vocht beter vast te houden in het haar

Waarom zou ik deze Bhringraj haarolie ‘Lush’ taila bij De Kurkuma Specialist kopen ?

 1. Wij garanderen pure en zuivere kwaliteit bij ál onze producten
 2. Deze Bhringraj taila olie is ongemengd en de bladeren komen direct van de zuivere bron in India
 3. ‘Gua Sha’ kam van Jade voor het aanbrengen van Bhringraj olie op de hoofdhuid en masseren van de acupressuur punten. GRATIS bij 2 flesjes (2 x 50 ml) Bhringraj olie

  Het is een volle warm aanvoelende olie in 50 ml violetglas verpakt, zodat het lange tijd goed werkzaam blijft.

 4. In India kan deze Bhringraj plant het beste gekweekt worden, daarom de hoge kwaliteit van haar bladeren.
 5. Vandaar dat het dáár direct is ingekocht voor de meest hoogwaardige kwaliteit
 6. De gebruikte delen zijn de bladeren, in warme sesamolie getrokken.
 7. GRATIS verzending, in 50 ml prachtig violet glas verpakt
 8. Past niet door uw brievenbus, 50 ml flesjes zijn er te groot voor
 9. Verzending met MYPARCEL.NL
 10. GRATIS een leuke attentie mee geleverd bij uw bestelling
 11. Bij een bestelling 2 flesjes Bhringraj olie ontvangt u tevens een “Gua Sha” kam van pure Jade. Dit is een speciale kam van Jade om de bhringraj olie extra in de haren te laten intrekken. En die de acupunctuur punten op het hoofd stimuleert. Inclusief uitgebreide beschrijving.

(Voorlopig) toegestane gezondheidsclaims* met betrekking tot Bringraj olie:

Let-op:
Wegens Europese wet- en regelgeving mogen niet alle toepassingen van dit Bhringraj olie product op onze website vermeld worden. Informatie over de gezondheidseffecten van producten dient namelijk gescheiden te worden van de aanprijzing van producten.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Translate »