Vloeibare Curcumine  C3  -de nieuwe formule-  

Curcumine C3 ‘Liquid’ én ‘Fluid’ zijn een gloednieuw uitstekend product van Sabinsa.com.  Deze vloeibare Curcumine C3  soorten zijn gemaakt uit de werkzame stof uit de kurkuma-longa plant, en op een natuurlijke manier opgelost in een zachte en prima opneembare vloeistof.

U kunt kiezen tussen de “Liquid”, deze is op sesam olie basis. Of de “Fluid”, deze is op bronwater basis. Geen van beide hebben bioperine peper als toevoeging.

Het is een bioactief product, verkregen uit de natuurlijke kurkuma-longa wortelstok

En door het toevoegen van een beetje zuivere kurkuma olie bij de ‘Liquid’ soort zorgt, dit voor een extra tijdsopname van 500%. Peper hebben we aan dit product niet toe gevoegd, eventueel kunt u dit zelf doen, door dit tijdens een warme maaltijd met wat peper in te nemen.

Dit is een betrouwbaar en gecertificeerd Curcumine product van Sabinsa.com. Een vertrouwd adres, GRAS onderscheiden. Goedgekeurd door de EFSA !

 1. Worden deze vloeibare Curcumine C3 ‘Liquid’ en ‘Fluid’  wel goed opgenomen ?

Bij deze vloeibare Curcumine C3 is GÉÉN nanotechnologisch gemaakt product, maar een volledig natuurlijke oplossing van Curcumine C3. Opgenomen worden kurkuma en curcumine áltijd. En ‘beter’ of ‘minder’ opgenomen bestaat eigenlijk niet. Want het gaat niet om de opname zélf, maar om de opname tijd die curcumine en/of kurkuma krijgt om in het lichaam. Daar zit ‘m de kneep.

Inhoud en samenstelling van de vloeibare Curcumine C3 soorten

 1. Curcumine C3 ‘Liquid’ –op olie basis-

De werkzame stoffen van curcumine lossen op in vet én in alcohol. Daarom is deze vloeibare Curcumine C3 ‘Liquid’ opgelost in vet. Vetbolletjes nemen de werkzame stoffen op. Daarmee stijgt de opname tijd met ca 1000%. En is het een volwaardig curcumine product. Je kunt het stellen dat de werkzame stof is verpakt in vet bolletjes vloeistof. Deze Liposomale Curcumine C3 op natuurlijke basis is het beste-van-het-beste !

Daarom is een klein beetje peper (een 100% natuurlijk product) én een klein beetje kurkuma olie een echte ‘super booster’ voor een extra lange opname tijd. Door het toevoegen van een wat zuivere kurkuma olie zorgt dit voor een extra tijdsopname van 500%.

De ‘drager’ van deze vloeibare curcumine c3 soort is sesamolie. De grondstof voor deze curcumine vloeibaar, zónder bioperine peper, is zeer zorgvuldig uitgezocht. Nauwkeurig gestandariseerd op 67% pure en stabiele curcumine c3 vloeibaar.

 1. Curcumine C3 ‘Fluid’ –op waterbasis-

Bij de vloeibare Curcumine C3 ‘Fluid’ zijn de werkzame stoffen opgelost in zuiver bronwater. Er zijn géén vet of peper toe gevoegd. Er zijn mensen die dit niet zo goed kunnen verdragen. Deze ‘Fluid’ is een goed werkzame curcumine C3 soort. Vet en/of peper is er meestal wel in ons eten te vinden. U kunt deze curcumine soort in een glas water of thee o.i.d. doen. Even roeren en het is klaar om te drinken. Ook kunt  u dit in een smoothie of fruitpap, havermoutpap  en dergelijke doen.

De grondstof voor deze curcumine vloeibaar, zónder bioperine peper, is zeer zorgvuldig uitgezocht. Nauwkeurig gestandariseerd op 67% pure en stabiele curcumine c3 vloeibaar.

De ‘drager’ van deze vloeibare curcumine zijn van 100%  natuurlijke kwaliteit. Te weten : Puur bronwater, Gom (Acacia,Xanthan, Guar), Citroenzuur, Sodium Bicarbonaat, Sodium Carbonaat.

Zodat de 3 werkzame stoffen uit de Curcumine C3 ‘Liquid’ ten volle benut kunnen worden. Dit zijn de :

 1. Bisdemethoxy
 2. Demethoxy
 3. Curcumine Longa

Is dit product  béter dan de Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules ?

Hier krijgt u een ronduit “Nee” als antwoord. Nee, onze curcumine c3 capsules zijn de beste ter wereld op dit gebied. Daar kan niets tegenop. Dit nieuwe product is een excellent goed product, daar ligt het niet aan. Maar niets en niemand  krijgt 90 Curcumine C3 ‘Superieur’ capsules in één flesje van 30 ml. Dat past er gewoon niet in. Daarnaast is de werkzaamheid en stabiliteit van de Curcumine C3 capsules ongeëvenaard. Daar gaan we niets aan veranderen.

Deze 30 ml Curcumine C3 ‘Liquid’ en ‘Fluid’ kunt u vergelijken met ongeveer 120 capsules ‘gewone’ kurkuma-longa.  Het is dus een serieus goede en sterke nieuwe formule.

Ook is deze Curcumine C3 ‘Liquid’ en ‘Fluid’ formule erg handig voor mensen die moeite hebben met het slikken van capsules. En wél de betrouwbare en uitstekende kwaliteit van Sabinsa willen hebben. Voor een goede prijs, natuurlijk.

Eveneens is het handig méé te nemen op vakantie, op reis of gewoon voor een weekendje weg. Doe gewoon 2 druppeltjes in een (evt warme) vloeistof, even goed roeren. Zoals koffie, thee, smoothies, soep, bouillon of warm water. Klaar om te drinken. En u hebt een zuivere natuurlijke oplossing van de beste curcumine die er is !

Waarom zou ik deze Curcumine C3 vloeibaar  bij De Kurkuma Specialist kopen ?

 1. Heel eenvoudig, vanwege de betrouwbare en zuiver natuurlijke kwaliteit en de lage prijs. GÉÉN Nano- technologie in dit product
 2. Goedgekeurd door de EFSA
 3. Deze vloeibare curcumine is verpakt in een prachtig biofotonische glazen flesje van 30ml ultraviolet glas. Géén plastic !
 4. GRATIS : We sturen u altijd een leuke attentie per bestelling méé.
 5. GRATIS : We leveren u ook deze keer een extra grote hoeveelheid curcumine vloeibaar ‘Liquid’ en ‘Fluid’ van 30 ml. Dat scheelt de helft van de ‘gangbare’ 15 ml verpakkingen. En derhalve ook de helft in de prijs. Mooi méégenomen, tóch ?
 6. GRATIS : vanaf 2 verpakkingen ontvangt u van ons een erg mooi E-boek. “Kurkuma, de wortel van de zon”.
 7. Door de toegevoegde kurkuma olie wordt de opnametijd van curcumine C3 vloeibaar ‘Liquid’ met 500% verlengt.
 8. Curcumine vloeibaar heeft een uitstekende passage van de BBBarriëre.
 9. Het oxalaat gehalte van deze Curcumine C3 vloeibaar ‘Liquid’ en ‘Fluid’ zijn extreem laag. Namelijk 0,025 PPM (ppm betekent ‘parts pro milion). Dit is duidelijke informatie voor mensen die gevoelig zijn voor jicht of nierproblemen.
 10. COM heeft wederom de sterkst werkzame curcumine, op dit vloeibare gebied gemaakt.
 11. Ook hebben we deze Curcumine C3 ‘Liquid’ en ‘Fluid’ vloeibaar in een VoordeelVerpakking van 3 x 30 ml in ons assortiment opgenomen.

Verdere informatie over deze curcumine vloeibaar

 • 30 ml Curcumine C3 ‘Liquid’ in biofotonisch glas verpakt.
 • Bewaaradvies : Op kamertemperatuur bewaren, omdat het in biofotonisch ultraviolet glas verpakt is hoeft het niet in het donker te staan.
 • Biofotonisch glas verlengt de houdbaarheid. ‘Bio’ betekent ; leven. ‘Fotonisch’ betekent ; licht. Het glas verlengt het levenslicht van dit product.
 • Buiten het bereik van kinderen houden
 • Land van herkomst ; Duitsland
 • U neemt dagelijks 2 x 2 druppels curcumine c3 ‘liquid, curcumine vloeibaar. Tijdens een maaltijd of in een vloeistof.
 • Overschrijd deze dosis niet.
 • Allergeen : geen
 • Brede werking aan bioactieve stoffen (demethoxy, bisdemethoxy, curcumine longa)
 • Deze curcumine vloeibaar is zonder toevoegingen zonder extra vitamines of anders zoals beschreven. Géén chemische of andersoortige toevoegingen en/of bewerkingen in dit product. Óók geen nanotechnologische bewerking.
 • Geen zware metalen, geen PAK’s, geen ethyleen oxide aanwezig. Niet bestraald, niet EtO behandeld, Kosher, Vegan en Halal. Geleverd door een HACCP gecertificeerd bedrijf. Door SAMILAB getest.

Contra Indicaties ?

 1. Wees voorzichtig met het gebruik van bloedverdunners en gebruik van deze Curcumine C3 ‘Liquid’
 2. De combinatie van curcumine en gevoeligheid voor galstenen moet men vermijden. (geen galblaas ? geen probleem)
 3. Curcumine kan soms een interactie hebben met zwaardere en diepwerkend medicijnen. Of combinaties hiervan.
 4. Bel ons eventueel hier even over.

Gratis Verzending

Dekurkumaspecialist biedt u een gedegen kennis van haar producten en een plezierige persoonlijke service. We zijn de nummer één in kurkuma en curcumine producten. We kunnen, desgewenst, een kurkuma pakket op maat voor u samenstellen. Wilt u iets vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met De Kurkuma Telefoon : 0598-371025. We staan u graag te woord

PS : Overleg bij ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding eerst met een deskundige voordat u supplementen gebruikt. Als u wilt, hebben wij eventueel een goed adres van een natuurgeneeskundig arts voor u. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Translate »