Top
Curcumine (1 flacon)
20% Korting
 • Curcumine (1 flacon)
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 51,00
41,00

Curcumine


Hier vindt U het sterkst werkende Curcumine longa C3 'superieur'  product, dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Bij ons kunt u curcumine-longa C3 kopen van hoge bio activiteit. Vandaar de naam Curcumine longa C3 "SUPERIEUR".

Wat is de inhoud van deze curcumine capsules ? 

De krachtige Curcumine Longa C3 "superieur" met bioperine peper is inhoud van deze capsules. Per capsules 500 mg zuivere curcumine, met 5 curcumine-c3-superieur-1-flaconmg bioperine peper toegevoegd.  Dit is  verkregen uit de kurkuma-longa. Door een speciaal extraherings proces zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden. Deze zijn de

* demethoxy, de
* bisdemethoxy en de
* curcumine-longa.

Vandaar deze naam C3 .

Waarom heet dit Curcumine Longa c3 product "SUPERIEUR" ?

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen (in de juiste verhouding , te weten 5 %) bioperine peper toegevoegd.

Het is derhalve een voedingssupplement, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Ook zijn er geen chemische oplosmiddelen gebruikt voor het extraheren van de curcumine uit de kurkuma. Dit is gedaan volgens een oud natuurlijk proces, met zuurstof. Het heet "geëxtraheerd volgens een natuurlijk proces". 

Dit zuivere product wordt daarom 2000 % (!) beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm.  

En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid.  

Gratis E-book bij 2 verpakkingen

Bij een bestelling van 2 Curcumine C3 verpakkingen, krijgt U een E-book over Kurkuma-longa en Curcumine C3 gratis. Kurkuma, 50 blz. waardevolle en diepgaande informatie voor U.)
 

Meer informatie over onze curcumine 

 • Vrij van Zware metalen
 • Koosjer en Halal
 • Vrij van genetische manipulatie
 • Inhoud 90 capsules per verpakking.
 • 500 mgr per capsule
 • Vegetarische capsules (gelatine vrij) 
 • Inhoud : plantenvezel ( mais), magnesiumstearat
 • Inclusief gratis "kurkuma verrassings" proefmonster.

  GRATIS VERZENDING


  Artikelnummer: curc3flac1x1

  Reviews (1)
  rating 5 (5 / 1 Reviews)

  Bert van Kampen (28-09-2017) rating 5 Dag Mevrouw/Mijnheer

  Ik analyseer en bouw een nieuw PTSSbehandleingsprogramma en start een bedrijfje op in survival en overige producten. Mag ik vragen waar ik Curcuma C3 kan inkopen als ondernemer. begrijp dat die "schoon is" Vergeef me de vraag maa joop dat u helpen wilt.
  gohotpro@outlook.com
  Dank u
  Bert van Kampen
  Nordkapp-Outdoor

  Type de code over
  Stuur naar een vriend
  @
  @
  Generating captcha code