Top
Triphala capsules (2 brievenbus verpakking)
28% Korting
  • Triphala capsules  (2 brievenbus verpakking)
€ 71,50
51,50

Triphala capsules
-2 brievenbus verpakkingen- 


Deze ayurvedische Triphala capsules "balans" is de 3e pijler van de Ayurvedische leer en werden vroeger gebruikt voor de spijsvertering.  Deze ayurvedische Triphala capsules "balans" is de 3e pijler van de Ayurvedische leer en werden waarschijnlijk vroeger gebruikt voor de spijsvertering. Van triphala zult u waarschijnlijk flink naar de wc moeten gaan. Dit is een voedingssupplement dat gebruikt wordt door veel yoga beoefenaars. Een goed bio actief middel. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement.Bij dekurkumaspecialist kunt U triphala kopen. 
triphala-brievenbusverpakking

Wat zijn de beste triphala capsules ? 


Triphala wordt al sinds oude tijden gebruikt. Het is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging. Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken. Het is GMO vrij, volledig vegetarisch, halal en koosjer. En geteeld op zuivere grond. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement. 

* U neemt 1 capsule om-en-om de dag bij voorkeur in de ochtend, in. Hou wel rekening met het, eventuele,  toiletbezoek. 
* Of alleen 's weekends.

Wat zit er in één capsule en in één verpakking triphala ? 

* 90 capsules per verpakking
* 600 mg per capsule

* Verzending met de POSTNL
* Gratis 'kurkuma verrassings proefmonster' mee geleverd.

* In deze brievenbus verpakking zijn dezelfde capsules als in de flacons aanwezig. Hierin zit geen verschil. Maar de brievenbus verpakking is voor uw bestelgemak, u hoeft er niet voor thuis te blijven. Deze verpakking past gewoon door uw brievenbus. 

                         Geen VerzendkostenArtikelnummer: navtri2

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code