Top
Neem zeep (met kurkuma olie)
50% Korting
  • Neem zeep (met kurkuma olie)
€ 19,95
9,95

Neem Zeep (met kurkuma olie)

Deze ayurvedische neem zeep met kurkuma olie  ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Natuurzuivere neemzeep is te koop bij dekurkumaspecialist.

Zuiver ayurvedische neemzeep met kurkuma olie. Dit is een andere zeep, als wordt geleverd in de huidset. Deze neem zeep is met kurkuma olie gemengd. Neem wordt verkregen van de neemboom en heeft een bijzondereNeemzeep-met-kurkuma-olie werking. Het zou het huidherstellend vermogen van de huid kunnen ondersteunen en zo desinfecterend en ontsmettend helpen werken. 

Deze zeep kleurt Uw huid niet geel. Bij dekurkumaspecialist kunt u natuurzuivere neem zeep met kurkuma olie extract kopen. 
De neem zeep is zacht en kan de huid verzorgen. 

Waarom deze Neemzeep met kurkuma olie combinatie ? 

Veel bijzondere bestanddelen geven neem en kurkuma misschien haar goede en voedende uitwerking op onze huid. Het helpt de huid schoon te houden en door de rijkdom van kurkuma olie (de grondstof van deze zeep) aan vitamines en mineralen, maakt dit tot een reinigende en voedende zeep met huidondersteunend herstellend vermogen. 

Neem werd van vroeger gebruikt vanwege haar ondersteunende anti-fungale en anti-parasitaire vermogen. Ook de geur van Neem is ietwat typisch, dit is vanwege de zwavelverbindingen, bovendien is Neem extreem bitter. 

In vroegere tijden mengde men deze twee bijzondere oliën om een zeep te verkrijgen die niet alleen de huid schoon houdt, maar ook zou kunnen voeden en verzorgen. Dit unieke recept is reeds duizenden jaren in gebruik bij de natuurlijke huidverzorging.

Ingrediënten : glycerine, melia neemzaad olie, tetradibutyl, zuivere kurkuma wortel olie, limoenolie, citral, coumarin, citrus medica limoenschil olie, geranoil, butylphenil, sodium, water, parfum, tetra sodium, 


                       Gratis Verzending

 

Artikelnummer: Neemzeepmetkuroil1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@