Top
Kurkuma Tandkrijt

Kurkuma Tandkrijt

Voor stralend schone tanden, kurkuma tandkrijt reinigt de mondholte van bacteriën en houdt deze schoon. Een goed helpend product tegen aften en andere ontstekingen in de mond en gebit. Kurkuma tandkrijt is bij de kurkumaspecialist te koop. 

Kurkuma tandkrijt

Dit speciale ayurvedische kurkuma tandkrijt poeder is een bijzonder product. Het recept voor dit product is eeuwenoud, en wordt al sinds oude tijden gebruikt voor ons gebit. Men gebruikte het om het tandvlees gezond te houden en de tanden superschoon te krijgen. Het heeft een diep reinigende werking. 

Het wordt al eeuwen geleden gebruikt voor een mooi en schoon gebit. Door het ayurvedische kurkuma-longa extract houdt het de mondholte schoon. Veel lichamelijke problemen vinden hier hun oorsprong, werd gesteld in de Ayurvedische gezondheidsleer. Kurkuma tandkrijt is een oud natuurlijk middel om het gebit te reinigen .

Het verschil tussen parodontose, parodontitis en gingivitis.

Gingivitis is het begin van het probleem in het gebit. Het is ontstoken tandvlees. Het is vaak het gevolg van onvoldoende goed poetsen. Ontstoken tandvlees is te voorkomen en te genezen. Een goede mondhygiëne is van belang, zeker als het tandvlees begint te bloeden. De veroorzaker hiervan is tandplak, een soort bacterie laagje op de tanden en kiezen.

Deze 'bio film' is een laagje die een zuur afscheidt. Dit zuur is schadelijk voor de tanden en kiezen. en veroorzaakt gaatjes in het tandglazuur.

Voor het reinigings proces en het tegen gaan van bacterie vorming kan kurkuma tandkrijt een uitstekend hulpmiddel zijn. 

Het kurkuma tandkrijt maakt dit schoon, daardoor ziet men vaak dat het gebit witter begint te worden. Het is een goede zaak om de mondholte regelmatig van deze verstoorders te reinigen.

Vroeger maakte men, bijvoorbeeld, vaak gebruik van een tong schraper. Nog steeds is het een goed idee om de tong net zo te poetsen als de tanden.

Parodontitis is het gevolg van een onzorgvuldig omgaan met parodontose, en het probleem begint zich dieper in de kaakholte te nestelen. De bacteriën dringen dieper naar binnen. In de kaak holten begint een ontsteking te ontstaan. Deze kan het los zitten van tanden en kiezen verder in de hand werken.

Een monddouche is een handig en goed werkend hulpmiddel. Met daarin water en een ontsteking remmend middel. Ook de bestrijding van de ontsteking kunt U doen met curcumine c3. Kurkuma tandkrijt helpt de slechte bacteriën tegen te gaan.

Volgens de ayurvedische gezondheids leer is dit nog steeds actueel. Contra Indicatie:

  • Omdat dit een oeroud recept is, hetgeen uit tijden stamt zonder facings en kunststof vullingen, moet U hiermee oppassen.
  • Deze tandheelkundige oplossingen waren er in die tijd nog niet.
  • Het kan zijn dat kunststof geel kleurt door de kurkuma tandkrijt.
  • Dit is zeer moeilijk weer te verwijderen
  • U zou dan beter kunnen kiezen voor de Neem tandkrijt. Deze is kleurloos.
Verpakking:
  • Deze kurkuma tandkrijt zit in een luxe 25 ml doosje. 
  • Met afsluitbaar binnendeksel. 

Gebruik :
  • U gebruikt het gedurende ca  3 dagen iedere avond, in plaats van Uw tandpasta. Gewoon poetsen en weer naspoelen. 
  • Waarom 's avonds ? Deze kurkuma tandkrijt heeft een sterk kurkuma-longa extract in zich, en deze kan Uw tong ook een beetje geel kleuren. 's Morgens is dit weer weg.
  • Na 3 dagen reinigen kunt U het beste de kurkuma tandkrijt een maal per 4 a 5 dagen gebruiken. De reiniging is sterk. 

Kurkuma tandkrijt is een uitstekend werkend product voor Uw mond en gebit. 

Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis  

Tandkrijt met kurkuma extract
Tandkrijt met kurkuma extract
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.
€ 24,95
€ 19,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.