Top
Kurkuma Tandkrijt

Kurkuma Tandkrijt

Kurkuma tandkrijt ondersteunt het herstellende vermogen van ons tandvlees. Ondersteunt op natuurlijke wijze het herstellende vermogen voor de reiniging van tanden en mondholte

Kurkuma tandkrijt is bij de kurkumaspecialist te koop. 

Kurkuma tandkrijt

Dit speciale ayurvedischetandkrijt poeder met kurkuma extract is een bijzonder product. Het recept voor dit product is eeuwenoud, en werd al sinds oude tijden gebruikt voor het reinigen van ons gebit.
 
Het werd al eeuwen geleden gebruikt voor een mooi en schoon gebit. Door het regelmatige poetsen met dit kurkuma-longa extract houdt het eventueel de mondholte schoner van bacteriën.

Veel lichamelijke problemen konden hier misschien hun oorsprong vinden, werd gesteld in de Ayurvedische gezondheidsleer.

Kurkuma tandkrijt is een oud natuurlijk middel. 

Het verschil tussen parodontose, parodontitis en gingivitis.

Gingivitis is het begin van het probleem in het gebit. Het is ontstoken tandvlees. Het is vaak het gevolg van onvoldoende goed poetsen. Ontstoken tandvlees is te voorkomen en te genezen. Een goede mondhygiëne is van belang, zeker als het tandvlees begint te bloeden. De veroorzaker hiervan is tandplak, een soort bacterie laagje op de tanden en kiezen. Ga op tijd naar de tandarts of mondhygiënist(e).

Deze 'bio film' is een laagje die een zuur afscheidt. Dit zuur is schadelijk voor de tanden en kiezen. en veroorzaakt gaatjes in het tandglazuur.

Voor het reinigings proces en het tegen gaan van bacterie vorming zou kurkuma tandkrijt een natuurlijke ondersteuning kunnen zijn. Het zou een goede zaak kunnen zijn om de mondholte regelmatig van deze bacteriële verstoorders te reinigen.

Vroeger maakte men, bijvoorbeeld, vaak gebruik van een tong schraper. Nog steeds is het een goed idee om de tong net zo goed te poetsen als de tanden.

Parodontitis is het gevolg van een onzorgvuldig omgaan met parodontose, en het probleem begint zich dieper in de kaakholte te nestelen. De bacteriën dringen dieper naar binnen. In de kaak holten begint een ontsteking te ontstaan. Deze kan het los zitten van tanden en kiezen verder in de hand werken.

Een monddouche is een handig en goed werkend hulpmiddel. Met daarin water en een vloeibaar ontsteking remmend middel. Dit is in iedere drogisterij te koop

Kurkuma tandkrijt zou misschien deze slechte bacteriën ook helpen verwijderen, door het poetsen. 

Volgens de ayurvedische gezondheids leer is dit nog steeds actueel. 

Contra Indicaties

  • Omdat dit een oeroud recept is, hetgeen uit tijden stamt zonder facings en kunststof vullingen, moet U hiermee oppassen.
  • Deze tandheelkundige oplossingen waren er in die tijd nog niet.
  • Het kan zijn dat kunststof geel kleurt door de kurkuma tandkrijt.
  • Dit is zeer moeilijk weer te verwijderen, alleen lichtherapie kan helpen. Dus veel lachen in het zonnetje
  • U zou dan beter kunnen kiezen voor de Neem tandkrijt. Deze is kleurloos.
Verpakking van het kurkuma tandkrijt
  • Deze kurkuma tandkrijt zit in een luxe 25 ml doosje. 
  • Met afsluitbaar binnendeksel. 

Gebruik  van het kurkuma tandkrijt 
  • U gebruikt het gedurende ca  3 dagen iedere avond, in plaats van uw tandpasta. Gewoon poetsen en weer uitspoelen. 
  • Waarom 's avonds ? Deze kurkuma tandkrijt heeft een sterk kurkuma-longa extract in zich, en deze kan Uw tong ook een beetje geel kleuren. 's Morgens is dit weer weg.
  • Na 3 dagen reinigen kunt U het beste de kurkuma tandkrijt een maal per 4 a 5 dagen gebruiken. De reiniging zou sterk kunnen zijn. 

Kurkuma tandkrijt ondersteunt een natuurlijk herstellend vermogen voor uw mond en bacterie vorming rond het gebit. 

 Gratis verzending  

Kurkuma tandkrijt
Kurkuma tandkrijt
€ 24,95
€ 19,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten..