Top
Bioactief kurkuma poeder
50% Korting
  • Bioactief kurkuma poeder
€ 19,95
9,95

Bioactief kurkuma poeder 
-dubbel gemalen- 


Ons bioactieve kurkuma poeder bevat de dubbel gemalen wortelstok van de kurkuma longa plant. Het is een zeer zuiver voedingssupplement. Bij dekurkumaspecialist kunt u bioactief kurkuma poeder kopen. 

Waarom zou u kiezen voor dit bioactieve kurkuma poeder ?

De beste kurkuma komt uit India en Pakistan. Daar zijn de omstandigheden voor het ontwikkelen van een goed werkende kurkuma grondstof het beste. Daarom kopen we ons product daar in. De grondstof van deze kurkuma is puur ayurvedisch. Het verschil tussen deze beide is klein, het zit in de teelt- en groei wijze. 

Bij de biologische teelt van kurkuma is het milieu van doorslag gevend belang. Hoe zijn de omstandigheden en wat is het beste voor mens en milieu.
Bij de ayurvedische teelt is dit anders. Daar wordt gekeken naar de plant zelf. Wat is voor een goede en zuiver kurkuma grondstof de beste teelt methode. Is daarbij het uitgangspunt. 

In dit product zijn beide samen gevoegd. 

Om een top kwaliteit product te verkrijgen is het belangrijk dat dit product ALTIJD in het donker, vochtvrij en koel is bewaard. Daarom is ons product donker bewaard, verpakt en verzonden. Omstandigheden als droge (vochtvrije) opslag en bewaring. Koele en donkere opslag spreken dan voor zich. 

Waarom is dit een uniek kurkuma poeder ?

We hebben het voor u dubbel laten malen, dit is niet alleen voor een betere smaak, maar ook voor het vrijgeven van het brede spectrum van de kurkuma longa plant. Alle mineralen, vitaminen en sporenelementen zijn in dit product behouden. De bioactiviteit is sterk en hoog. Dit betekent dat we een poeder met hoog percentage curcuminoïden hebben. Maar er is GEEN bioperine peper toegevoegd. 

Het verschil met onze capsules is dat de kurkuma capsules een extract bevatten, waarbij de noodzakelijke bioperine al is toegevoegd. 

Bij dit kurkuma poeder is dit NIET gedaan. Er zit geen piperine in. Het bevat puur en alleen de zuivere, dubbel gemalen kurkuma rhizome. De rhizome is de wortelstok. Een top product onder de gemalen kurkuma poeders. Vrij van genetische manipulatie, en vrij van zware metalen. 
Donker verpakt en verzonden, en goede opslag onder de juiste omstandigheden.

* Inhoud per verpakking ;
* 200 gram dubbel gemalen bioactief kurkuma poeder.
* Gratis een 'Kurkuma verrassings proefmonster' mee geleverd.
* Gratis een leuk recepten Ebook "Kurkuma, van koekjes tot curry's". 


                           Gratis Verzending


Artikelnummer: Loskur 1x1

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code