Top
Groenlipmossel capsules (2 flacons)
22% Korting
  • Groenlipmossel capsules (2 flacons)
€ 89,90
69,90

Groenlipmossel capsules
(2 flacons)


Groenlipmossel extract capsules kunnen helpen bij de natuurlijke ondersteuning van een betere gewrichts werking en slijmbeurs werking. Zuivere groenlipmossel "superieur" extract is de inhoud van deze capsules. De beste groenlipmossel capsules kunt u bij dekurkumaspecialist kopen. 

Bewegen wordt weer natuurlijk met groenlipmossel 

In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen hebben, die onze natuurlijke gewrichtswerking  ondersteunen en gezond houden. Groenlipmossel extract wordt beschreven als zijnde gezond voor  :
* gezonde gewrichtswerking
* gezonde soepelheid van de gewrichten
* gezonde beweeglijkheid van de gewrichten

Dit geldt voor het vriesdroog proces van het groenlipmossel extract. Zie op :

EU register on nutrition&health claims
(Claim type 13(1)
EntryID:1571
EFSA Journal opinion reference 2009-7(9):1265

Wat is de inhoud van deze groenlipmossel extract capsules ? 

Deze groenlipmossel extract capsules zijn van erg hoge bio-activiteit. Vandaar de naam groenlipmossel capsules 'superieur'. Dit product bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne .

U kunt bij dekurkumaspecialist deze zuivere groenlipmossel extract capsules kopen. 

Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke "vriesdroog proces". Aangezien wij dit beter vinden dan het " vloeistof proces", mosselen zijn gevoelig voor bacteriën.

Groenlipmossel "superier" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met hoge bio-activiteit. Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek.

De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen, van welke aard dan ook,  tijdens de kweek. En er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Deze groenlipmossel capsules zijn een volledig zuiver natuurlijk product.

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel capsules "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling.

Hoeveel groenlipmossel concentraat capsules zijn er in één verpakking ? 
  • 90 capsules a 500 mgr.

  • We verzenden met de POSTNL 
  • Gratis "Kurkuma verrassings product monster" wordt mee gezonden.

                    GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: Glm1x2fl

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@