Top
Groenlipmossel capsules (2 flacons)
22% Korting
  • Groenlipmossel capsules (2 flacons)
€ 92,00
72,00

Groenlipmossel capsules
(2 flacons)

(concentraat met hoge bio activiteit) 


De beste en zuiverste groenlipmossel capsules vindt u bij dekurkumaspecialist. Bij de kweek van de door ons gevoerde  groenlipmossel capsules zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en natuurlijk product. Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. De beste groenlipmossel kunt u bij dekurkumaspecialist kopen. 

Bewegen zou weer natuurlijk kunnen worden. 

In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen zouden kunnen hebben, die onze natuurlijke gewrichtswerking waarschijnlijk  ondersteunen. Groenlipmossel extract wordt beschreven als zijnde prima een uitstekend product. 


Wat is de inhoud van deze groenlipmossel extract capsules ? 

Deze groenlipmossel extract capsules zijn van erg hoge bio-activiteit. Vandaar de naam groenlipmossel capsules 'superieur'. Dit product bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne.  

U kunt bij dekurkumaspecialist deze zuivere groenlipmossel capsules kopen. 

Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke "vriesdroog proces". Aangezien wij dit beter vinden dan het " vloeistof proces", mosselen zijn gevoelig voor bacteriën.

Groenlipmossel "superier" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met hoge bio-activiteit. Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek.

De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen, van welke aard dan ook,  tijdens de kweek. En er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Deze groenlipmossel capsules zijn een volledig zuiver natuurlijk product.


!!GRATIS ons nieuwste E-boek "HET COMPLETE GROENLIPMOSSEL DOSSIER"

Dit NIEUWSTE E-boek "Het Complete Groenlipmossel Dossier"  ontvangt u bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "superieur" verpakkingen. En bij directe betaling.  

Hoeveel groenlipmossel concentraat capsules zijn er in één verpakking ? 
  • 90 capsules a 500 mgr.
  • GRATIS ons Nieuwste E-boek "Het Complete Groenlipmossel Dossier"
  • We verzenden met de POSTNL 
  • Gratis "Kurkuma verrassings product monster" wordt mee gezonden.

                    GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: Glm1x2fl

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code