Top
Groenlipmossel en Curcumine combinatie (flacons)
22% Korting
 • Groenlipmossel en Curcumine combinatie (flacons)
€ 92,00
72,00

Groenlipmossel en Curcumine combinatie.
-2 flacons-
(concentraat met hoge bio activiteit)
 

Een gouden combinatie. Dat is deze groenlipmossel en curcumine combinatie. De groenlipmossel is een zuiver concentraat, van hoge bio activiteit. Bewegen zou weer natuurlijk kunnen worden. 
De beste en zuiverste groenlipmossel capsules vindt u bij dekurkumaspecialist. Bij de kweek van de door ons gevoerde  groenlipmossel capsules zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en natuurlijk product. Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit.  Wat zijn groenlipmossel capsules ?

In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuivere groenlipmossel is de inhoud van dezecurcumine-c3-en-groenlipmossel-capsules concentraat capsules. Deze groenlipmossel is van hoge bio-activiteit.Wat is de inhoud van deze groenlipmossel en curcumine combinatie capsules ?
 
Ook is het de beste bron van natuurlijke ( niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product.

Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces.  Aangezien wij dit beter vinden  dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. 

Het bevat eigen eiwitten en specifieke omega-3 vetzuren, EPA en DHA  (49 mg per capsule). 

Bewegen zou misschien weer natuurlijk kunnen worden ?

Groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol groenlipmossel concentraat uit de  groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. U kunt bij dekurkumaspecialist groenlipmossel capsules kopen. Groenlipmossel met curcumine is een bijzonder goed werkende combinatie. 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "SUPERIEUR" concentraat capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 

Een volledig zuiver natuurlijk product is dit extract van groenlipmossel en curcumine combinatie  

Soms leest men over bijwerkingen van groenlipmossel, zoals 'hoofdpijn' en 'het gevoel met uw hoofd onder een stolp' te zijn. Dit heeft u met onze zuivere groenlipmossel en curcumine combinatie niet. 

Wat is de inhoud van de curcumine capsules ? 

Wat zit er in deze curcumine capsules ? Door een oud natuurlijk extraherings proces zijn de 3 werkzame curcuminoïden behouden gebleven. De naam is derhalve C3.

En, vanwege de juiste verhouding van deze 3 curcuminoïden, de toevoeging Superieur. De grondstof van de curcumine is geteeld op zuivere grond. En is volledig vrij van genetische manipulatie. Het is pure en zuivere curcumine voedingssupplement, zoals de natuur het heeft bedoeld en gemaakt.

Omdat er verder geen chemische toevoegingen zijn gedaan, werkt deze curcumine op een natuurlijke manier.

Curcumine met Internationale Awards

Dekurkumaspecialist heeft de beste curcumine, met verschillende Internationale Awards en Onderscheidningen op haar naam. Een ervan is de "GRAS", deze is al toegekend vanaf 2013 ! De hoogste Internationale Award, die er voor een zuiver curcumine product, is.

We verkopen alleen iets waar we verstand van hebben. Daarom heeft dekurkumaspecialist deze excellent goede curcumine voor u uitgekozen.
Dit is dit geen geneesmiddel, maar een vrij verkrijgbaar voedingssupplement. 

Voor meer informatie zie onze categorie bij Curcumine


!!GRATIS ons nieuwste E-boek "HET COMPLETE GROENLIPMOSSEL DOSSIER"

Dit NIEUWSTE E-boek "Het Complete Groenlipmossel Dossier"  ontvangt u bij bestelling van deze groenlipmossel & curcumine C3 "superieur" verpakkingen. En bij directe betaling.  

Wat is de inhoud van de capsules groenlipmossel & curcumine combinatie ?

Curcumine C3 "Superieur'
 • 90 capsules, Curcumine
 • 500 mgr per capsule + 5 mg bioperine peper.
 • Mais en magnesium stearaat capsule huls. 
Groenlipmossel
 • 90 capsules Groenlipmossel extract
 • 500 mgr. per capsule.
 • GRATIS ons nieuwe E-boek :"HET COMPLETE GROENLIPMOSSEL DOSSIER" voor u. 
 • Vandaag besteld, voor 15.00 uur, vandaag verzonden met de POSTNL.
 • De Groenlipmossel capsules zijn geen vegetarisch product.
 • Capsules zijn makkelijk te openen.
 • Gratis "Kurkuma verrassings proefmonster"  pakketje mee geleverd. 

                        GRATIS VERZENDING


Artikelnummer: groen+curc1x2flac

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code