Top
Groenlipmossel en Curcumine combinatie (flacons)
22% Korting
  • Groenlipmossel en Curcumine combinatie (flacons)
€ 89,90
69,90

Groenlipmossel en Curcumine combinatie
(flacons) In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuiver groenlipmossel concentraat is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel  is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren.

Bewegen wordt weer natuurlijk

Ook is ons groenlipmossel concentraat de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke "vriesdroog proces". 

Waarom zijn de groenlipmossel en curcumine combinatie een goede keuze ? 

Curcumine capsules is eveneens een sterk werkend product met de bioperine peper toe gevoegd. Voor een goede opname en een prima werkzaamheid.
 
We hebben gekozen voor een groenlipmossel concentraat, omdat wij dit persoonlijk beter vinden dan het "vloeistof proces" , mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. Groenlipmossel concentraat capsulesgroenlipmossel-en-curcumine bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit.

U kunt bij dekurkumaspecialist deze groenlipmossel en curcumine capsules concentraat kopen.

Groenlipmossel en curcumine combinatie zijn volledig complementair. In de oude ayurveda staat beschreven dat veel gewrichtsklachten hun oorsprong in de darmen zouden kunnen hebben. De curcumine zou een een reinigende werking op de darmen en darmflora kunnen ondersteunen. Groenlipmossel ondersteunt de natuurlijke gewrichtswerking.

Daarom is deze groenlipmossel en curcumine combinatie waarschijnlijk een goede keuze. 

Waar komt dit concentraat van groenlipmossel vandaan ?

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek. Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. Een volledig zuiver natuurlijk product.

Groenlipmossel en curcumine zijn complementair.

Curcumine staat bekend om zijn natuurlijke goede eigenschappen.  Deze groenlipmossel en curcumine combinatie heeft geen bijwerkingen van wazig zien, of het gevoel met Uw hoofd 'onder een stolp' te zijn. 

* U ontvangt een gratis Eboek "GROENLIPMOSSEL EN CURCUMINE " bij bestelling van deze groenlipmossel en Curcumine longa verpakkingen.
*Bij directe betaling.

Wat zit er precies in één capsule en één verpakking van de groenlipmossel en curcumine combinatie ? 

* Groenlipmossel concentraat 
90 capsules, 500 mgr per capsule 
* Curcumine   Longa  C3 'superieur' 
90 capsules , 500 mgr per capsule

Gratis "verrassings monster" proefverpakking. 

Vandaag besteld, voor 15.00 uur, vandaag verzonden met de POSTNL.                              Verzending Gratis

Artikelnummer: groen+curc1x2flac

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@