Top
Groenlipmossel

Groenlipmossel
(concentraat met hoge bio activiteit) 
 

Groenlipmossel extract capsules helpen onze gewrichtswerking en slijmbeurs werking op natuurlijke wijze ondersteunen.  De beste groenlipmossel capsules vindt u bij dekurkumaspecialist.

(Entry ID:1571)
Efsa journal opinion 2009-7(9):1265

Bewegen wordt weer natuurlijk met groenlipmossel

Zuivere groenlipmossel "superieur" extract is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel "superieur" is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. 

In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen hebben, die onze natuurlijke gewrichtswerking ondersteunen en gezond houden.

EU register on nutrition&health claims
(Claim type 13(1)
EntryID:1571 EFSA
Journal opinion reference 2009-7(9):1265

Wat is de beste groenlipmossel ? 

Ook is groenlipmossel  de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere Furaan vetzuren behouden zijn gebleven in dit product.

Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces van het groenlipmossel extract. De enige vorm met een goedgekeurde claim

Dit vriesdroog proces is goedgekeurd door de EFSA  en wordt beschreven als zijnde goed voor :

* gezonde gewrichtswerking
* gezonde soepelheid van de gewrichten
* gezonde beweeglijkheid van de gewrichten

Zie : EU register on nutrition&health claims
(Claim type 13(1)
EntryID:1571
EFSA Journal opinion  reference 2009-7(9):1265

Wij hebben deze soort groenlipmossel al jaren, aangezien wij dit vriesdroog proces beter vonden  dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. En hebben dus dan meer conserverings middelen nodig. 

Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit.

Inhoud van de capsules : Natuurzuiver groenlipmossl concentraat, met chondrotoïne, glucosamine glykanen, met vitaimine C en D3. Met specifieke Omega-3 vetzuren en furaan-vetzuren. Inclusief de DPA en DHA (49 mg) 

Waar vindt men een puur  en zuiver groenlipmossel concentraat ? 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding.

Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te weten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Een volledig zuiver  en puur natuurlijk groenlipmossel concentraat. 

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 
  • 90 capsules a 600 mgr per verpakking.
  • 55 gram netto vulgewicht.
  • We verzenden met de POSTNL
  • Er zijn GEEN extra verzendkosten.
  • Gratis "Kurkuma verrassing" proefpakketje mee geleverd. 

GRATIS VERZENDING

Groenlipmossel capsules (1 flacon)
20% Korting

Groenlipmossel capsules (1 flacon)

€ 49,90 € 39,90
Groenlipmossel capsules (2 flacons)
22% Korting

Groenlipmossel capsules (2 flacons)

€ 89,90 € 69,90
Groenlipmossel capsules  (1 brievenbusverpakking)
30% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.