Top
Groenlipmossel

Groenlipmossel
(concentraat met hoge bio activiteit) 


De beste en zuiverste groenlipmossel capsules vindt u bij dekurkumaspecialist. Bij de kweek van de door ons gevoerde  groenlipmossel capsules zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en hoogwaardig natuurlijk product. Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Bij dekurkumaspecialist kunt u pure en zuivere groenlipmossel kopen.

Bewegen zou weer natuurlijk kunnen worden. 

Zuivere groenlipmossel "superieur" extract is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel "superieur" is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. 
In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen zouden kunnen bezitten.
 

Wat is de beste groenlipmossel ? 

Ook is groenlipmossel  de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere Furaan vetzuren behouden zijn gebleven in dit product.


Wij hebben deze soort groenlipmossel al jaren, aangezien wij dit vriesdroog proces beter vonden  dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. En hebben dus dan meer conserverings middelen nodig. 

Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit.

Inhoud van de capsules : Natuurzuiver groenlipmossl concentraat, met chondrotoïne, glucosamine glykanen, met vitaimine C en D3. Met specifieke Omega-3 vetzuren en furaan-vetzuren. Inclusief de DPA en DHA (49 mg) 

Waar kunt u een puur  en zuivere groenlipmossel kopen ? 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding.

Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te weten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Een volledig zuiver  en puur natuurlijk groenlipmossel concentraat. 

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 
  • 90 capsules a 600 mgr per verpakking.
  • 55 gram netto vulgewicht.
  • We verzenden met de POSTNL
  • Er zijn GEEN extra verzendkosten.
  • Gratis "Kurkuma verrassing" proefpakketje mee geleverd. 

GRATIS VERZENDING

Groenlipmossel capsules (1 flacon)
20% Korting

Groenlipmossel capsules (1 flacon)

€ 51,00 € 41,00
Groenlipmossel capsules (2 flacons)
22% Korting

Groenlipmossel capsules (2 flacons)

€ 92,00 € 72,00
Groenlipmossel capsules  (1 brievenbusverpakking)
22% Korting
Groenlipmossel capsules (2 brievenbusverpakkingen)
25% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.