Top
Groenlipmossel capsules (1 brievenbusverpakking)
30% Korting
  • Groenlipmossel capsules  (1 brievenbusverpakking)
€ 49,90
34,90

Groenlipmossel capsules

Deze groenlipmossel concentraat capsules zijn van hoge bio activiteit en zouden op natuurlijke wijze bij kunnen dragen aan de ondersteuning van een goede werking van het gewricht en slijmbeurzen. 

Bewegen wordt weer natuurlijk 

De inhoud van deze groenlipmossel capsules zijn een concentraat. In de oudheid heeft men ontdekt dat groenlipmosselen bijzondere eigenschappen hebben. Daarom kunnen ze helpen bij de ondersteuning van een natuurlijk soepele werking van onze gewrichten en slijmbeurzen.  

Wat is de inhoud van deze groenlipmossel capsules ? 

Deze groenlipmossel concentraat capsules zijn van erg hoge bio-activiteit. Vandaar de toevoeging groenlipmossel capsules 'superieur'. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne.

U kunt bij dekurkumaspecialist deze zuivere groenlipmossel capsules kopen.
 
Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke "vriesdroog proces". Aangezien wij dit beter vinden dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoelig voor bacteriën. In onze groenlipmossel capsules zijn geen conserverings middelen aanwezig. 

Groenlipmossel "SUPERIEUR" concentraat capsules bevatten een hoog en waardevolle groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding.

Of andere toevoegingen tijdens de kweek. Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
U vindt hier, in deze groenlipmossel capsules, een goed werkend en volledig zuiver natuurlijk product. 

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling.

Wat zit er in één verpakking groenlipmossel capsules ? 
  • 90 capsules a 600 mgr.
  • We verzenden met de POSTNL 
  • In deze groenlipmossel brievenbus verpakking zijn dezelfde capsules aanwezig, dan in de flacons. Het enige waar een verschil in zit, is in de verpakking. Dit hebben we gedaan voor uw gemak, u hoeft er niet voor thuis te blijven. Het pakketje past gewoon door uw brievenbus. 
  • Gratis "Verrassings kurkuma product monster" meegezonden

                      GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: groennav1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@