Top
Groenlipmossel capsules (1 flacon)
20% Korting
  • Groenlipmossel capsules (1 flacon)
€ 49,90
39,90

Groenlipmossel capsules 

Groenlipmossel extract capsules met hoge bio activiteit  bij kunnen bij dragen aan een natuurlijke gezondheid van een goede gewrichtswerking en slijmbeurs werking. Aan gezonde gewrichten en aan de beweeglijkheid van de gewrichten.

EU register on nutrition&health claims
(Claim type 13(1)
EntryID:1571
EFSA Journal opinion reference 2009-7(9):1265


Bewegen wordt weer natuurlijk met groenlipmossel

In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuivere groenlipmossel extract "superieur" is de inhoud van deze capsules.

Wat zit er in deze groenlipmossel capsules ?

Dit groenlipmossel "superieur" extract is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne.

Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale geheel natuurlijke "vriesdroog" proces van ons groenlipmossel concentraat.  

Aangezien wij dit beter vinden dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. En zullen daartegen beschermd moeten worden. Soms gaat dit met conserverings middelen. 

Groenlipmossel "superieur" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met hoge bio-activiteit. Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek.

De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding, of andere toevoegingen tijdens de kweek. En er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Een volledig zuiver Natuur Product.

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling.

Wat zit er in één verpakking groenlipmossel concentraat ?
  • 90 capsules a 600 mg groenlipmossel concentraat capsules "superieur". 
  • We verzenden met de POSTNL 
  • Gratis "kurkuma verrassings product" mini proefproduct

                 GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: Glmflac1x1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@