Top
Groenlipmossel capsules (1 flacon)
20% Korting
  • Groenlipmossel capsules (1 flacon)
€ 51,00
41,00

Groenlipmossel capsules  
(concentraat met hoge bio activiteit) 


De beste en zuiverste groenlipmossel capsules vindt u bij dekurkumaspecialist. Bij de kweek van de door ons gevoerde  groenlipmossel capsules zijn op geen enkele wijze medicamenten of andere chemische middelen gebruikt. Het is een volledig zuiver en natuurlijk product. Onze groenlipmossel capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. Bij dekurkumaspecialist kunt u pure en zuivere groenlipmossel kopen. 

Bewegen zou weer natuurlijk kunnen worden. 

In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen zouden kunnen bevatten. Zuivere groenlipmossel extract "superieur" is de inhoud van deze capsules.

Wat zit er in deze groenlipmossel capsules ?

Dit groenlipmossel "superieur" extract is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. Ook is het de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne.

Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale geheel natuurlijke "vriesdroog" proces van ons groenlipmossel concentraat.  

Aangezien wij dit beter vinden dan het "vloeistof proces", mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. En zullen daartegen beschermd moeten worden. Soms gaat dit met conserverings middelen. 

Groenlipmossel "superieur" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met hoge bio-activiteit. Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek.

Waar kunt u zuivere en pure groenlipmossel kopen ?

De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding, of andere toevoegingen tijdens de kweek. En er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 
Een volledig zuiver Natuur Product.

U ontvangt een gratis Eboek bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling.

Dit vriesdroog proces wordt beschreven als :

* Geeft een natuurlijke ondersteuning aan de  gewrichtswerking
* Geeft een natuurlijke ondersteuning aan de gewrichten
* Geeft een natuurlijke ondersteuning aan de beweeglijkheid van de gewrichten

Wat zit er in één verpakking groenlipmossel concentraat ?
  • 90 capsules a 500 mg groenlipmossel concentraat capsules "superieur". 
  • We verzenden met de POSTNL 
  • Gratis "kurkuma verrassings product" mini proefproduct

                 GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: Glmflac1x1

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code