Top
Granaatappel

Granaatappel capsules

Granaatappel PUUR capsules is een volledig zuiver, ayurvedisch en natuurlijk product. Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere  granaatappel van hoge bio activiteit kopen. 

Granaatappel werd in de oude Ayurvedische granaatappel-capsulesgezondheidsleer gebruikt voor natuurlijk vermogen om het endotheel (dit is de binnenkant van de bloedvaten), hart en bloedvaten gezond te houden.
(Entry ID;2107) EFSA opinion journal 2010-8(10):1750

We gaan binnenkort de naam van deze capsules veranderen naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules zijn en blijven dezelfde. 

Deze granaatappel "PUUR" capsules zijn zuiver van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. En veel zuivere polyfenolen, polyfenolen zijn krachtige anti oxidanten.

Heeft de granaatappel ondersteunende eigenschappen voor onze gezondheid ?

Onder de ondersteunende eigenschappen van granaatappel zijn er talloze te noemen. De EFSA heeft claims op de punicum granatum (granaat appel extract) goedgekeurd op haar cholesterol verlagende eigenschappen, op een gezond hart en bloedvaten, en ook op het gezond houden van het endotheel.
(entry id:2107 - EFSA OPINION JOURNAL 2010-8(10):1750)

Nu kunt u dit nog steeds terugvinden in de vele huidproducten in de winkel, waar granaatappel extract in is verwerkt en/of aan toe zijn gevoegd. 

Zuiver granaatappel extract

In ons ayurvedische granaatappel extract capsules zit alleen gedroogd granaatappel extract. Zonder schil.  Omdat wij het erg belangrijk vinden om een puur en zuiver product te leveren, wordt er in onze producten GEEN gebruik gemaakt van vulmiddelen, toevoegingen en dergelijke. Daarom hebben we geen tabletten, maar alleen capsules. 

Inhoud van de granaatappel capsules 

Dit is een geconcentreerd granaatappel extract van de gehele vrucht, behalve de schil. Het is rijk aan oxidanten, kalium en foliumzuur. En bevat ten minste 40% ellagitannines. Het is een volledig vegetarisch product, koosjer en halal. Ook de capsulehuls is volledig vegetarisch ( dus NIET van gelatine), het is van plantenvezels (mais) en magnesiumstearat. 

Wat zit er in één verpakking granaatappel capsules ? 
  • 90 capsules per verpakking.
  • Zuiver ayurvedische teeltwijze.
  • 600 mgr zuiver granaatappel extract per capsule.
Wat zijn de beste granaatappel capsules ? 

De granaatappels voor deze capsules komen van een traditioneel werkende coöperatie. Ze zijn 100 % vegetarisch. En bevatten geen gluten, tarwe, eieren, gist of melkproducten. 

Ze zijn geproduceerd op Ayurvedische grondslag , dus ook vrij van zout, suiker, kleurstoffen en geurstoffen. 
Vrij van genetische manipulatie en geteeld op zuivere grond. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. En dus volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een excellent zuiver product. 

Granaatappel en onze huid.

Zelfs in het Middeleeuwse stadswapen van Granada is een afbeelding van een granaatappel te zien. Daruit is af te lezen dat deze vrucht al in de oudheid werd geacht om haar werking. Een van de plezierige eigenschappen van de granaatappel is haar ondersteunde natuurlijk herstellende vermogen op de huid.  
  • GRATIS prettig leesbaar en goed gedocumenteerd Eboek "Het Granaatappel Dossier" bij een bestelling van 2 producten granaatappel. En direte IDEAL betaling.
  • GRATIS 'kurkuma verrassings product' bij een bestelling mee geleverd.

                   Gratis verzending 
Granaatappel (2 flacons)
13% Korting

Granaatappel (2 flacons)

€ 79,90 € 69,90
Granaatappel  (1 flacon)
20% Korting

Granaatappel (1 flacon)

€ 49,90 € 39,90
Granaatappel (1 brievenbus verpakking)
30% Korting

Granaatappel (1 brievenbus verpakking)

€ 49,90 € 34,90
Granaatappel "PUUR"capsules. 2 x brievenbus verpakking.
25% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.