Top
Kurkuma PUUR ( 2 brievenbus verpakkingen)
20% Korting
  • Kurkuma PUUR ( 2 brievenbus verpakkingen)
€ 49,90
39,90

Kurkuma PUUR capsules

Deze ayurvedische formule voor kurkuma longa capsules "PUUR" is uniek. Omdat het een geheel zuiver en onbewerkt product is. Vandaar ook de naam "PUUR".

Er is GEEN enkele toevoeging aan dit kurkuma longa extract gedaan. Het is van volledig Ayurvedische teelt, de kwaliteit is hoogwaardig en goed werkzaam. Ook geen Bioperine peper. 

Waarom deze kurkuma PUUR ?


Er zijn mensen die echt gevoelig zijn voor peper extracten, daarom zijn deze ayurvedische kurkuma longa capsules volledig vrij van pepers en andere toevoegingen. Felle peper kan klachten geven zoals migraine , darmproblemen of hartkloppingen . Dit kunt U terecht een "PUUR" product noemen. U kunt bij ons zuivere ayurvedische kurkuma longa capsules kopen.

Informatie over deze kurkuma PUUR capsules :

 Deze capsules zijn volledig vegetarisch, dus gelatine vrij. Ook de inhoud van de capsules is vrij van dierlijke ingrediënten zoals vulmiddelen en gelatine. Dit product is volgens een oude ayurvedische en natuurlijke teeltwijze gegroeid en na de oogst op de juiste manier verwerkt en behandeld.

Het is geteeld op schone grond, en getest op afwezigheid van zware metalen. Daarna is het gecertificeerd onder de strengste normen. Dat betekent dat het vrij is van genetische manipulatie. GMO vrij.

Wat is de inhoud van één verpakking ? 
  • 90 capsules per verpakking.
  • 600 mg per capsule .
  • Hygienisch verpakt.
  • Inclusief nieuw "verrassings product monster"
  • Inclusief goed gedocumenteerd GRATIS Kurkuma-longa info Eboek. "KURKUMA, 50 blz diepgaande informatie".
  • U krijgt dit bij directe betaling en bestelling van 2 van deze producten.
     GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: Navayu1x2

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@