Top
Kurkuma PUUR ( 2 brievenbus verpakkingen)
33% Korting
  • Kurkuma PUUR ( 2 brievenbus verpakkingen)
€ 61,00
41,00

Kurkuma PUUR capsules

Deze ayurvedische formule voor kurkuma longa capsules "PUUR" is uniek. Omdat het een geheel zuiver en onbewerkt product is. Vandaar ook de naam "PUUR". Bij dekurkumaspecialist kunt u uitstekende kurkuma kopen.

Er is GEEN enkele toevoeging aan dit kurkuma longa voedingssupplement extract gedaan. Het is van volledig Ayurvedische teelt, de kwaliteit is hoogwaardig en goed werkzaam. Ook geen Bioperine peper. 

Waarom deze zou u deze pure kurkuma kopen ?


Er zijn mensen die echt gevoelig kunnen zijn voor peper extracten, daarom zijn deze ayurvedische kurkuma longa capsules volledig vrij van pepers en andere soorten toevoegingen. Dit kunt U terecht een "PUUR" product noemen. U kunt bij ons zuivere ayurvedische kurkuma longa capsules kopen.

Informatie over deze kurkuma PUUR capsules :

 Deze capsules zijn volledig vegetarisch, dus gelatine vrij. Ook de inhoud van de capsules is vrij van dierlijke ingrediënten zoals vulmiddelen en gelatine. Dit product is volgens een oude ayurvedische en natuurlijke teeltwijze gegroeid en na de oogst op de juiste manier verwerkt en behandeld.

Het is geteeld op schone grond, en getest op afwezigheid van zware metalen. Daarna is het gecertificeerd onder de strengste normen. Dat betekent dat het vrij is van genetische manipulatie. GMO vrij. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd kurkuma extract als voedingssupplement.

Wat is de inhoud van één verpakking ? 
  • 90 capsules per verpakking.
  • 600 mg per capsule .
  • Hygienisch verpakt.
  • Inclusief nieuw "verrassings product monster"
  • Inclusief goed gedocumenteerd GRATIS Kurkuma-longa info Eboek. "KURKUMA, 50 blz diepgaande informatie".
  • U krijgt dit bij directe betaling en bestelling van 2 van deze producten.
     GRATIS VERZENDING

Artikelnummer: Navayu1x2

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code