Top
Granaatappel (1 brievenbus verpakking)
30% Korting
  • Granaatappel (1 brievenbus verpakking)
€ 49,90
34,90

Granaatappel capsules
1 brievenbus verpakking 

Deze granaatappel PUUR capsules zijn van ayurvedische kwaliteit. Bij ons kunt u zuivere granaatappel capsules kopen. Deze vrucht werd waarschijnlijk in de oudheid gebruikt voor de natuurlijke ondersteuning van het herstellende vermogen op hart- en bloedvaten. 

(Entry ID:2107)
Efsa Opinion Journal 2010-8(10):1750

We gaan binnenkort de naam van deze capsules veranderen naar 'bionorm' , aangezien men in de war kwam met onze kurkuma 'puur'. De granaatappel capsules blijven hetzelfde.

Granada en granaatappel 

Granaatappel werd in de oude Ayurvedische gezondheidsleer geroemd. Haar naam komt waarschijnlijk van de stad "GRANADA", die een afbeelding van de granaatappel in haar stadswapen heeft staan. Daaraan is te zien dat deze bijzondere vrucht in de oudheid en in de Middeleeuwen al werd geacht om haar goede eigenschappen. 

Wat zit er in de granaatappel capsules ? 

Deze granaatappel "PUUR" capsules zijn ayurvedisch van teelt. Ze bevatten 40 % ellagitannines, zijn geteeld op zuivere grond. In ons ayurvedische granaatappel extract capsules zit alleen gedroogd granaatappel extract.

Omdat wij het erg belangrijk vinden om een puur en zuiver product te leveren, wordt er in onze producten GEEN gebruik gemaakt van vulmiddelen, toevoegingen en dergelijke. Daarom hebben we geen tabletten, maar alleen capsules.

Geconcentreerd granaatappel extract van de gehele vrucht, zonder de schil. Ze zijn van zuiver ayurvedische teeltwijze. Ook is de granaatappel rijk aan anti-oxidanten, kalium en folium zuur. En bevat ten minste 40 % ellagitannines.

Wat zit er in één verpakking granaatappel capsules ? 
  • Een volledig vegetarisch product
  • 600 mgr zuiver granaatappel extract per capsule.
  • De capsule huls is volledig vegetarisch, koosjer en halal. Het is gemaakt van plantenvezel en magnesiumstearat. 

Geteeld op zuivere wijze. Geen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Volledig vrij van iedere andere chemische en/of kunstmatige toevoeging. Een uniek zuiver product.

GRATIS "kurkuma verrassings monster" bij een bestelling.


                      Gratis Verzending

Artikelnummer: Navgran1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@