Top
Disclaimer.

1. Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Luondo behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft  neem dan contact met ons op.

2. De Kurkumaspecialist doet geen claims over diagnose, behandeling, genezing of ziektepreventie. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Houd er rekening mee dat de informatie op deze website, de kurkumaspecialist,  niet is geëvalueerd door medische deskundigen.
Geen van deze informatie dient te worden opgevat als medisch advies. Wij zijn geen arts, en pretenderen dit ook niet te zijn.  Raadpleeg daarom altijd een medisch gespecialiseerde /gekwalificeerde arts met kennis van natuurlijke supplementen voor aanvang van gebruik van supplementen/natuurvoeding en/of voedingsadviezen.

                                                            De Kurkumaspecialist