Top
Dekurkumaspecialist is een webshop met een eigen filosofie.

Dekurkumaspecialist.nl  is een webshop met een duidelijke filosofie en achtergrond. Het welzijn van de aarde en de mensheid vinden wij een belangrijk thema. Op alle fronten en op alle niveau's. Van kinderen tot volwassen. 

Daarom zijn al onze producten zeer zorgvuldig uitgezocht op zuiverheid, op werkzaamheid en op teeltwijze en fair trade achtergronden.

Bij ieder product van ons is er respect voor U als klant, respect voor U als 'zoeker naar een betere oplossing', respect voor de aarde en de mensheid aanwezig. Dat heet "Ethics in Business" , een belangrijk onderdeel van onze filosofie. 

U zult bij ons geen enkel product vinden, waaraan toevoegingen gedaan zijn die niet uit de "Keuken van Moeder Natuur" zelf komen, en er dus niet in thuis horen.  Onze producten zijn zuiver. 

Ja, dat klopt, geen enkel product uit deze webshop heeft chemische toevoegingen, die verkopen wij niet. De producten van ons zijn allemaal biologisch, op een of twee uitzonderingen na. Omdat deze niet biologisch te verkrijgen zijn. Dan letten we op teelt en zuiverheid. 

Ook vinden we het belangrijk dat bij ieder verkocht product een klein bedrag wordt geschonken aan een goed doel. 

We hebben er meerdere.  

En ' The House op Hope and Dreams'  is er een van. Het wordt geleid door onze Nederlandse Gini Pullen en zij komt uit de buurt van Zwolle.

Ze is een paar jaren geleden uit pure idealisme naar Uganda gegaan. En is een kindertehuis begonnen . Daar vangt men , onder andere, 'weggegooide" kinderen op. Het is voor ons haast niet te begrijpen dat Gini zelfs kinderen in een  latrine heeft gevonden. 

U hebt met Uw bestelling iets goeds bijgedragen aan een betere wereld. 

Een clip over The House of Hope and Dreams'.   :  


The House of Hope and Dreams


Met Vriendelijke Groeten uit Groningen, 

Van het team van Dekurkumaspecialist . 

Namens deze Tieneke  :)