Top
Curcumine (2 flacons)
22% Korting
 • Curcumine (2 flacons)
€ 92,00
72,00

Curcumine

Het sterkst werkende Curcumine longa C3 'superieur' product , met bioperine peper destillaat, tot zover op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Krachtig geconcentreerde Curcumine longa C3 "SUPERIEUR". De naam zegt het al. Het is het sterkst werkende curcumine product op natuurlijke wijze verkregen.

Wat zit er in deze curcumine capsules ? 

Door een oud natuurlijk extraherings proces zijn de 3 werkzame Curcumine-c3-superieur-2-flaconscurcuminoïden behouden gebleven. 


* bisdemethoxy curcuminoïde
* demethoxy curcuminoïde
* curcumine-longa curcuminoïde

De naam is derhalve C3. En, vanwege de juiste verhouding van deze 3 curcuminoïden, de toevoeging Superieur. De grondstof van de curcumine is geteeld op zuivere grond. En is volledig vrij van genetische manipulatie. Het is pure en zuivere curcumine, zoals de natuur het als voedingssupplement heeft bedoeld en gemaakt.

Omdat er verder geen chemische toevoegingen zijn gedaan, werkt deze curcumine op een natuurlijke manier. En is de beste curcumine, met verschillende wereld Awards op haar naam. Een ervan is de "GRAS" , al toegekend vanaf 2013 ! Het hoogste Award voor een zuiver curcumine product die er is.

Waar komt deze curcumine vandaan ? 

In India weet men hoe, vanaf de eerste oogstdag, met deze kurkuma plant om te gaan. En werkt men met oude ayurvedische richtlijnen, voor een goed resultaat. Natuurlijk wordt er elders in de wereld ook kurkuma verbouwd, als grondstof voor de curcumine. Neem als voorbeeld China en Peru.  Er  is een groot verschil tussen het proces NA de oogst. En daarbij komt het op de latere werkzaamheid aan. 

Bovendien zijn de groei omstandigheden in India excellent, voor een goed werkend product. De hoeveelheid curcuminoïden is het hoogst in deze kurkuma. 
Vanwege deze pure en zuivere kurkuma grondstof, en het natuurlijke extraherings proces wordt deze curcumine 2000 % (!) beter opgenomen, dan welke andere curcumine ook. Voor een uitstekende opname is er bioperine peper toegevoegd, in de juiste verhouding, te weten 5 mg per capsule. 

Wij verkopen alleen iets waar we verstand van hebben ! En daarom heeft dekurkumaspecialist deze excellent goede curcumine voor u gekozen. 

Waaruit bestaan de curcumine capsules ? 

   • 90 capsules per verpakking aanwezig.
   • Koosjer en Halal, geteeld op zuivere grond. 
   • Zonder verdere chemische toevoegingen.
   • Extreem laag OXALAAT gehalte (0,025 ppm)  
   • Inhoud 90 capsules per verpakking.
   • 500 mgr per capsule.
   • Vegetarische capsules ( gelatine vrij) 
   • Inhoud : plantenvezelmais,  magnesiumstearat.
 


                    GRATIS VERZENDING

 


Artikelnummer: curc3flac1x2

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code