Top
Curcumine longa C3 "superieur" met bioperine peper (1 flacon)
 • Curcumine longa C3 "superieur" met bioperine peper (1 flacon)
39,90

Curcumine-longa C3 "Superieur".

Hier vindt U het sterkst werkende Curcumine longa C3 product, dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Bij ons kunt u curcumine-longa C3 kopen van hoge bio activiteit. Vandaar de naam Curcumine longa C3 "SUPERIEUR".De krachtige Curcumine Longa C3 "superieur" met bioperine peper is inhoud van deze capsules.  Dit is  verkregen uit ayurvedische kurkuma-longa. Door een speciaal destillatie proces zijn de 3 belangrijke natuurlijke curcuminoïden behouden. Deze zijn de

* demethoxy, de
* bisdemethoxy en de
* curcumine-longa.

Vandaar deze naam C3 .

Waarom heet dit Curcumine Longa c3 product "SUPERIEUR" ?

Omdat onze filosofie het een belangrijk punt vindt, om zo weinig mogelijk aan Moeder Natuur haar producten te sleutelen, is er alleen ( in de juiste verhouding , te weten 6 % ) BIOPERINE peper toegevoegd.

Het is derhalve een product, zoals de natuur het heeft gemaakt. Daarom zijn er geen verdere chemische toevoegingen gedaan. Ook zijn er geen chemische oplosmiddelen gebruikt voor het extraheren van de curcumine uit de kurkuma. Dit is gedaan volgens een oud natuurlijk proces, met zuurstof. Het heet "geëxtraheerd volgens een natuurlijk proces". 

Dit zuivere product wordt daarom 500 maal beter opgenomen in het lichaam. En is het oxalaat-gehalte van dit product extreem laag, te weten 0,025 ppm.  

En door het bij een maaltijd te nemen, die ook ietwat vet bevat, verhoogt U de werkzaamheid nogmaals.

Gratis E-book bij 2 verpakkingen
Bij een bestelling van 2 Curcumine C3 verpakkingen, krijgt U een E-book over Kurkuma-longa en Curcumine C3 gratis. ("Kurkuma, Veelzijdig Belicht", 35 blz. waardevolle en diepgaande informatie voor U.)
 

Kenmerken

 • Vrij van Zware metalen
 • Koosjer en Halal
 • Vrij van genetische manipulatie
 • Inhoud 90 capsules per verpakking.
 • 500 mgr per capsule
 • Vegetarische capsules ( gelatine vrij) 
 • Inhoud : plantenvezel ( mais), cellulose, magnesiumstearat
 • Inclusief KURKUMA-LONGA tandkrijt proefmonster

  Bij een bestelling is bij ons de verzending altijd GRATIS


  Artikelnummer: curcflac1x1

  Reviews (0)
  Stuur naar een vriend
  @
  @