Top
Curcumine en Triphala combinatie (flacons)
Nieuw 30% Korting
  • Curcumine en Triphala combinatie (flacons)
€ 88,90
61,90

Curcumine en Triphala combinatie 

De combinatie van Curcumine en Triphala. Deze combinatie is uniek in Nederland. Het is een oude combinatie waarover er in de oude ayurveda de eerste beschrijvingen van gewichtsbeheersing zijn te vinden. 
Pure en zuivere Curcumine en Triphala zijn te koop bij dekurkumaspecialist


U ziet in ons logo een vlam. Dit is de kern van kurkuma en curcumine. Deze beiden verwarmen en werken opwekkend. Deze warmte van kurkuma werkt door in de Curcumine C3 superieur'.

Curcumine en triphala, afvallen wordt weer natuurlijk.

De rol van curcumine ;

1. Een hormoon, VGEF geheten, ondersteunt dit proces. U kunt meer lezen op het internet over deze werking.

2. Curcumine 3 ondersteunt waarschijnlijk ook de PPAR-gamma. Dit is een soort sensor in de vetcellen. Als deze sensor wat minder goed werkt, neemt het lichaam minder nieuwe vetcellen in het al aanwezige vetweefsel op. Curcumine ondersteunt dit proces op herstellende en natuurlijke wijze. 

3. Dit enzym heeft de naam AMPK, en bevindt zich eveneens in de vetcellen. Het is een soort van 'energie meter' . Hoe meer van deze enzymen, hoe meer energie de vetcellen gebruiken. Als deze cellen meer energie gebruiken, slaat ons lichaam waarschijnlijk minder vet op. Dit enzym ondersteunt het metabolisme van de vetcel, en ons gewicht zou kunnen dalen.

Wat is precies deze curcumine

Wat is de rol van triphala, in deze curcumine en triphala combinatie ? 

Volgens de ayurveda helpt triphala bij een ondersteuning van de natuurlijke reiniging van de darmen.  Triphala betekent letterlijk '3 vruchten' . De 3 vruchten hebben ieder hun eigen uitwerking op ons spijsverterings systeem. Hierin ligt de kracht van de curcumine en triphala combinatie 

De rol van triphala ;

1. AMALAKI is de eerste vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat het de darmwerking zou ondersteunen om zich op natuurlijke wijze te herstellen. Het zou het hongergevoel kunnen verminderen. 

2. BHIBITAKI is de tweede vrucht, en hiervan zegt de ayurveda dat deze vrucht op natuurlijke wijze zou kunnen helpen als ondersteuning bij verwijdering van het oude darmslijm. En zodoende helpt de darmen schoner te houden. Ook maakt dit op natuurlijke manier de ontlasting zachter. Het is dus geen laxerend middel, maar het ondersteunt een natuurlijke manier om gemakkelijk naar de wc te kunnen.

3. HARITAKI is de derde vrucht, en hiervan beschrijft de ayurveda de peristaltiek in de darm. De voortstuwing van de ontlasting wordt hierdoor op natuurlijke wijze ondersteunt. Een oud natuurlijk middel wat reeds eeuwen gewaardeerd wordt.

De rol van bioperine peper in de curcumine en triphala combinatie 

De samenwerking van de  voedingssupplementen curcumine met triphala is complementair.


Deze rol is bijzonder interessant want deze stof ondersteunt het natuurlijke proces om de aanmaak van nieuwe vetcellen te helpen verminderen.

En deze bioperine peper in de curcumine c3 'superieur' heeft ook de plezierige werking dat het de andere cellen niet aantast of schaadt. 

NOOT : We willen nooit beweren dat men met deze combinatie even snel in een paar dagen kilo's kan afvallen, dat zou "te mooi om waar te zijn" betekenen. Want er bestaat geen magische truc om snel af te vallen. Sporten en gezond eten zijn net zo belangrijk. Maar op de langere duur is dit de beste combinatie, reeds sinds oude tijden gebruikt. 

Wat zit er precies in de curcumine en triphala combinatie capsules ? 

* 90 capsules per verpakking.
* Curcumine c3 'superieur' 500 mg per capsule.

* Triphala 'balans' 600 mgr per capsule.
* 90 capsules per verpakking.

* Inclusief duidelijke Nederlandse bijsluiter.
* Van zuivere oorsprong en getest volgens de strengste normen.

Contra indicaties :

- Wees voorzichtig met Triphala met hart medicijnen, of medicijnen tegen een hoge bloeddruk.
- Gebruik Triphala NOOIT tijdens de zwangerschap.
- Neem niet teveel triphala als u gevoelig bent voor diarree.
- Stop na 3 maanden gebruik van Triphala, een week of 2 a 3.
- Gebruik geen Curcumine c3 'superieur' als u last heeft van galstenen.
- Bij twijfel, raadpleegt u eerst uw arts.

            Gratis verzending 

Artikelnummer: Cur+Tri

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over