Top
Kurkuma face oil (biologisch)
Nieuw 22% Korting
  • Kurkuma face oil (biologisch)
€ 44,95
34,95

Biologische kurkuma face oil


(met biologische granaatappel olie, biologische sesamolie met vitamine E en F)

Kurkuma face oil, oftewel kurkuma gezichts olie, is een huidverzorgend product, en deze olie is volgens een eeuwenoud ayurvedisch recept samengesteld.

Kurkuma olie heeft een voedend en reinigend karakter voor de huid. Het is gemaakt uit zuivere koud geperste kurkuma olie, van de kurkuma-longa wortel. Echter heeft deze kurkuma olie een zeer sterke geur. 
Daarom is deze olie samengesteld op basis van biologische kurkuma olie en biologische granaatappel olie en biologische sesam olie. Alle gebruikte oliën zijn van koude persing. 

Kurkuma face oil plakt niet en irriteert de huid niet. U gebruikt deze olie druppelsgewijs. Het kan zowel op de handen alsook op het gezicht gebruikt worden. Omdat kurkuma blekend werkt, is deze olie zeer geschikt om bruine vlekjes te bleken. Dit kan voorkomen op de handen en op de gezichts huid. Het bleken gaat langzaam, maar het is na een poosje duidelijk te zien dat de huid egaler van kleur wordt. 

Deze kurkuma gezichts olie is voor de algemene huidverzorging. Omdat de pure kurkuma olie zeer sterk van geur is, is deze gemengd met biologische granaatappel olie. 

Granaatappel is een huidverzorgend product met een lange geschiedenis. Het wordt gebruikt tegen een droge en gevoelige huid. Ook is granaatappel olie tegen rimpelvorming en huidveroudering. Granaatappelolie bevat, evenals kurkuma face oil,  een hoog gehalte aan anti oxidanten. Hetgeen de huid zijn elasticiteit helpt behouden.

Veel chemische creme bevat parfum, deze olie niet. Veel creme beïnvloedt de huidolie in onze haarzakjes, waardoor de huid kan uitdrogen. Deze kurkuma olie niet.  

Biologische sesamolie is een van de oudst bekende oliën, en een basis olie in de ayurveda. Deze olie wordt als heilig beschouwd vanwege zijn brede spectrum aan voedende stoffen en veelzijdige werking. De mineralen fosfor, ijzer, calcium en magnesium komen er van nature in voor. Koper en silicium ook. Evenals de 'huid vitaminen'' E en F en B1 . Sesamolie heeft een natuurlijke zonnebeschermings factor 4. 

Vanwege de Vitamine E en Vitamine F is dit bij uitstek een olie voor de drogere huid. Het is zeer verzorgend en trekt snel in de huid. Van oudsher heeft deze olie regenerende eigenschappen en helpt het de huid tegen vroegtijdige veroudering. 

Deze biologische kurkuma face oil is geheel natuurzuiver en bevat :

* geen parfum.
* geen parabenen.
* geen petrochemische bewerkingen.
* geen petrochemische ingrediënten ( zoals paraffine, siliconen, PEG of PPG).


* Deze olie is volledig biologisch en van koude persing. Deze olie is zeer zuiver en desnoods is deze olie eetbaar. 

Wij rekenen geen extra verzendkosten bij een bestelling.  


Artikelnummer: KFO1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@