Top
Kurkuma 'plus' en kurkuma 'puur'

Kurkuma 'plus' en kurkuma 'puur'

Bij ons kunt u 2 soorten kurkuma capsules kopen. Kurkuma longa "puur" en Kurkuma longa "plus". Beide zijn kurkuma longa in capsules.

 • Wat is het verschil in deze beide kurkuma capsules ?

  Het verschil zit hem in de Bioperine peper die in de "plus" versie wél is toegevoegd, maar in de "puur" versie niet.  

  De Kurkuma longa 'plus'

  De kurkuma longa 'plus' is een sterk kurkuma-longa extract met toegevoegde 'bioperine peper" . Voor een excellent goede opname in het lymphesysteem en het weefsel. De bioperine peper is in de juiste verhouding toegevoegd. Daarom is de werkzaamheid en de opname zonder meer goed te noemen. Kurkuma longa capsules van 600 mgr.

  In iedere verpakking kurkuma 'plus' zijn 90 capsules verpakt.

  De kurkuma longa 'puur'

  De ayurvedische kurkuma longa 'puur' is een milde kurkuma-longa soort. Geschikt voor mensen die niet zo goed tegen felle pepers kunnen. Felle peper kan klachten geven; te noemen zijn migraine klachten, buikklachten of hartkloppingen. Deze kurkuma-longa soort is ayurvedische en "PUUR". Deze kurkuma longa capsules zijn goedkoper , omdat er geen toegevoegde bioperine peper in zit.

  Zit er gewoon kurkuma poeder in één capsule ?  

  Nee, deze capsules zijn gevuld met een natuurzuiver kurkuma extract. U kunt het, omdat er 600 mg kurkuma extract per capsule in zit, ongeveer vergelijken met 8 a 10 gram losse kurkuma poeder. Dit is ca 1 flinke eetlepel-met-torentje erop. Dat geldt zowel voor de kurkuma 'plus' , alsook voor de kurkuma 'puur' capsules. 


  * In iedere verpakking zijn 90 capsules verpakt.
  * Gratis een  'verrassings' kado mee geleverd.

                     Gratis verzending


  KLIKT u maar eens op het onder staande product voor meer informatie .
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.