Top
Kurkuma

Kurkuma PLUS en kurkuma PUUR

Bij ons kunt u 2 soorten kurkuma kopen, als voedingssupplement. Kurkuma Longa "PUUR" en Kurkuma Longa "PLUS". Beide zijn kurkuma longa in capsules.

Wat is het verschil in deze beide kurkuma ?

* Het verschil zit hem in de Bioperine peper die in de "PLUS" versie wel is toegevoegd, maar in de "PUUR" versie niet.  

De Kurkuma longa PLUS

De kurkuma longa PLUS is een sterk kurkuma-longa extract met toegevoegde 'bioperine peper" . Voor een excellent goede opname in het lymphesysteem en het weefsel. De bioperine peper is in de juiste verhouding toegevoegd. Daarom is de werkzaamheid en de opname zonder meer goed te noemen. Kurkuma longa capsules van 600 mgr.

In iedere verpakking zijn 90 capsules verpakt.

De kurkuma longa PUUR 

De ayurvedische kurkuma longa PUUR is een milde kurkuma-longa soort. Geschikt voor mensen die niet zo goed tegen felle pepers kunnen. Felle peper kan klachten geven; te noemen zijn migraine klachten, buikklachten of hartkloppingen. Deze kurkuma-longa soort is ayurvedische en "PUUR". Deze kurkuma longa capsules zijn goedkoper , omdat er geen toegevoegde bioperine peper in zit. 

* In iedere verpakking zijn 90 capsules verpakt.
* Gratis een proefverpakking 'kurkuma verrassingskado' mee geleverd.
* Gratis verzending.
* We hebben geen kurkuma tabletten 

KLIKT u maar eens op het onder staande product voor meer informatie .
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.