Top
Triphala capsules (1 brievenbus verpakking)
24% Korting
  • Triphala capsules (1 brievenbus verpakking)
€ 41,00
31,00

Triphala capsules 
-1 brievenbus verpakking-

Deze ayurvedische Triphala capsules "balans" is de 3e pijler van de Ayurvedische leer en werden vroeger gebruikt voor de spijsvertering.  Deze ayurvedische Triphala capsules "balans" is de 3e pijler van de Ayurvedische leer en werden waarschijnlijk vroeger gebruikt voor de spijsvertering.  Bij dekurkumaspecialist kunt U triphala kopen. Van dit kruid zult u waarschijnlijk flink naar de wc moeten gaan. Dit is een voedingssupplement dat gebruikt wordt door veel yoga beoefenaars. Een goed bio actief middel. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement.Bij dekurkumaspecialist kunt U triphala kopen.

Wat is triphala ?  De ayurvedische Triphala "BALANS" capsules is de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer.  In deze combinatie zijn 3 vruchten werkzaam. "Tri" betekent drie, "Phala" betekent vruchten. 
 triphala-brievenbus-verpakkingHet is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging.

Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd triphala extract als voedingssupplement. 

Wat zit er in één verpakking triphala ? 

* 90 capsules per verpakking.
* 600 mg per capsule
* volledig zuiver natuurlijk product

* Neem één capsule om-en-om de dag, met wat water.
* Of neem het alleen 's weekends

Wat is het verschil met de flacons ? 

In deze verpakking zijn dezelfde capsules als in de flacons verpakt. Daar zit geen verschil in, wat wel verschillend is dat is de wijze van verpakking. Dit is gedaan voor uw bestel gemak, voor deze verpakking hoeft u niet thuis te blijven. Ze passen door uw brievenbus.

* Gratis 'kurkuma verrassings proefmonster' mee geleverd.
* Verzonden met de POSTNL

                      GRATIS VERZENDING


Artikelnummer: navtri1

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code