Top
Triphala capsules (2 flacons)
40% Korting
  • Triphala capsules (2 flacons)
€ 99,90
59,90

Triphala capsules 

Deze ayurvedische Triphala "balans" capsules zijn de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer, ondersteunen het herstellende vermogen van de darm op volledig natuurlijke wijze.  Bij dekurkumaspecialist kunt u zuivere triphala capsules kopen.

Wat is triphala ? 

Triphala is een mix van 3 verschillende vruchten. "TRI" betekent 3, en triphala-flacons"PHALA" betekent vruchten. Men spreekt het uit als Trí Phalá.

  • De eerste vrucht heet 'Amalaki', deze ondersteunt het herstellende vermogen van de darm.
  • De tweede vrucht heet 'Bhibitaki' en ondersteunt het herstellende vermogen om het oude darmslijm te verwijderen.
  • De derde vrucht heet 'Haritaki' en ondersteunt het herstellende vermogen van een goede beweging en voortstuwing in de darm.
Triphala is een natuurlijk middel dat reeds sinds vele eeuwen gebruikt werd. Het is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging. Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken. Het is GMO vrij, volledig vegetarisch, halal en koosjer. En geteeld op zuivere grond. 

U neemt 1 capsule om-en-om de dag, bij voorkeur in de ochtend, in. Met een slokje water. Alleen 's weekends een a twee capsules is ook prima.

Van triphala zult u waarschijnlijk flink naar de wc moeten gaan. Dit is, onder andere, een middel dat gebruikt wordt door veel yoga beoefenaars. Een goed bio actief middel.

Wat zit er één capsule en in één verpakking triphala ? 

* 90 capsules per verpakking
* 600 mg per capsule
* Verzonden met de POSTNL
* Gratis 'kurkuma verrassings proefmonster" mee geleverd.

                           Gratis Verzending

Artikelnummer: Trifl2

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@