Top
Triphala BALANS capsules, 2 flacons
40% Korting
  • Triphala BALANS capsules, 2 flacons
€ 99,90
59,90

Triphala BALANS capsules 

De ayurvedische Triphala "BALANS" capsules is de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer, en zorgen voor een goede darmfunctie. In deze combinatie zijn 3 vruchten werkzaam. "Tri" betekent 3. "Phala" betekent vruchten. Bij ons kunt u zuivere triphala capsules kopen.

  • De eerste vrucht heet 'Amalaki', deze helpt de darm om zichzelf te herstellen en weer op te knappen.
  • De tweede vrucht heet 'Bhibitaki' en heeft het vermogen om het oude darmslijm te verwijderen en dus de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Zelfs als U goed eet, kan dit probleem ervoor zorgen dat U Uw voedingsstoffen niet goed opneemt.
  • De derde vrucht heet 'Haritaki' en helpt om de darmen een goede beweging en voortstuwing te geven, dit heet darmperistaltiek . Ook werkt dit zuiverend op de longen. Ook wordt deze Haritaki al eeuwenlang verantwoordelijk gehouden voor het reduceren van lichaamsgewicht. 

Deze ayurvedische Triphala "BALANS" capsules balanceren de volledige darmfunctie, het wordt al sinds oude tijden gebruikt bij darmproblemen op iedere niveau. PDS is hier een voorbeeld van. Het is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging. Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken. Het is GMO vrij, volledig vegetarisch, halal en koosjer. En geteeld op zuivere grond. 

U neemt EEN capsule per dag, bij voorkeur in de ochtend, in. Met een slokje water. Alleen 's weekends een a twee capsules is ook prima. Triphala reinigt sterk. Dit is, onder andere, een middel voor yoga beoefenaars. Voor schone ingewanden. Een goed bio actief middel.

Artikelnummer: Trifl2

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@