Top
Triphala capsules (1 flacon)
22% Korting
  • Triphala capsules (1 flacon)
€ 44,90
34,90


Triphala  capsules
1 Flacon


Deze ayurvedische Triphala capsules "balans" is de 3e pijler van de Ayurvedische leer, en ondersteunen het herstellende vermogen van de darm op een natuurlijke manier.  Bij dekurkumaspecialist kunt U triphala kopen.

Wat is triphala ? 

Triphala is een mix van 3 verschillende vruchten. In deze combinatie zijn er 3triphala-flacon vruchten aanwezig. "Tri"betekent 3, "Phala" betekent vruchten. U spreekt het uit als "trí - phalá"


1. De eerste vrucht heet 'Amalaki', deze ondersteunt het herstellende vermogen van de darm.

2. De tweede vrucht heet 'Bhibitaki' en ondersteunt het herstellende vermogen van de darm om het oude darmslijm te verwijderen op natuurlijke wijze.  'Bhibitaki' zou kunnen helpen.
 
3. De derde vrucht heet 'Haritaki' en ondersteunt het herstellende vermogen van de darm op natuurlijke wijze om een goede beweging en voortstuwing te bevorderen, de zgn darmperistaltiek. Ook ondersteunt Haritaki al eeuwenlang het vermogen tot natuurlijke reductie van lichaamsgewicht.

Deze ayurvedische Triphala '3 vruchten mix',  wordt al sinds oude tijden gebruikt. Het is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging. Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken. Het is GMO vrij, volledig vegetarisch, halal en koosjer. En geteeld op zuivere wijze. 

U neemt 1 capsule om-en-om de dag, bij voorkeur in de ochtend, in. Gewoon met een slokje water.

Wat zit er in één capsule en in één verpakking triphala ?  

* 90 capsules triphala per verpakking
* 600 mg zuivere triphala per capsule

* Gratis een 'kurkuma verrassings proefmonster' 

                    Gratis verzending 

Artikelnummer: Triphala1fl

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@