Top
Triphala BALANS capsules (brievenbus verpakking)
33% Korting
  • Triphala BALANS capsules (brievenbus verpakking)
€ 44,90
29,90

Triphala BALANS capsules 
brievenbus verpakking.

Triphala BALANS capsules ayurvedisch zuivere kwaliteit

Triphala BALANS capsules helpen mee aan een goede darmwerking. Triphala capsules zijn van getest ayurvedische kwaliteit. De beste triphala in Nederland verkrijgbaar. De drie vruchten die TRI-phala hebben alle drie een verschillende uitwerking op onze darmen. Triphala is een hoog bio actief product, deze is bij ons te koop. 


* 90 capsules per verpakking. 
* 600 mgr per capsule. 
* Ayurvedische Triphala "BALANS" capsules.

* EEN capsule per dag in de ochtend innemen.
* Of alleen 's weekends innemen. 
* Kan goed helpen bij een slechte darmfunctie of PDS .

* Een goede, eeuwenoude remedie voor schone en goed werkende darmen. 


De ayurvedische Triphala "BALANS" capsules is de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer, en zorgen voor een goede darmfunctie. In deze combinatie zijn 3 vruchten werkzaam. "Tri" betekent 3. "Phala" betekent vruchten. 

* De eerste vrucht heet 'Amalaki', deze helpt de darm om zichzelf te herstellen en weer op te knappen. 
* De tweede vrucht heet 'Bhibitaki' en heeft het vermogen om het oude darmslijm te verwijderen en dus de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Zelfs als U goed eet, kan dit probleem ervoor zorgen dat U Uw voedingsstoffen niet goed opneemt. 
* De derde vrucht heet 'Haritaki' en helpt om de darmen een goede beweging en voortstuwing te geven, dit heet darmperistaltiek . Ook werkt dit zuiverend op de longen. Ook wordt deze Haritaki al eeuwenlang verantwoordelijk gehouden voor het reduceren van lichaamsgewicht. 

Deze ayurvedische Triphala "BALANS" capsules balanceren de volledige darmfunctie, het wordt al sinds oude tijden gebruikt bij darmproblemen op iedere niveau. PDS is hier een voorbeeld van. Het is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging.

Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken.


Artikelnummer: navtri1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@