Top
Triphala BALANS capsules
Triphala BALANS capsules  

Bij ons kunt U ayurvedische triphala BALANS kopen van hoogwaardige kwaliteit. 

De zuiver ayurvedische Triphala BALANS capsules is de 3e pijler van de Ayurvedische gezondheidsleer, en zorgen voor een goede darmfunctie. In deze combinatie zijn 3 vruchten werkzaam. "Tri" betekent 3. "Phala" betekent vruchten. In deze webshop kunt U biologisch actieve triphala kopen.
  • De eerste vrucht heet 'Amalaki', deze helpt de darm om zichzelf te herstellen en weer op te knappen.
  • De tweede vrucht heet 'Bhibitaki' en heeft het vermogen om het oude darmslijm te verwijderen en dus de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Zelfs als U goed eet, kan dit probleem ervoor zorgen dat U Uw voedingsstoffen niet goed opneemt.
  • De derde vrucht heet 'Haritaki' en helpt om de darmen een goede beweging en voortstuwing te geven, dit heet darmperistaltiek . Ook werkt dit zuiverend op de longen. Ook wordt deze Haritaki al eeuwenlang verantwoordelijk gehouden voor het reduceren van lichaamsgewicht. 
  • Men spreekt dit uit als 'trí falá'.
Deze Triphala BALANS ayurvedische capsules balanceren de volledige darmfunctie, het wordt al sinds oude tijden gebruikt bij darmproblemen op iedere niveau. PDS is hier een voorbeeld van. Triphala balans ayurvedisch, is uniek verkrijgbaar bij dekurkumaspecialist. Door de samenwerking van deze drie vruchten is dit een oude formule. Het is een uniek en zuiver natuurlijk product, zonder enige vorm van chemische toevoeging. Een product zoals alleen Moeder Natuur het kan maken. Het is GMO vrij, volledig vegetarisch, halal en koosjer. En geteeld op zuivere grond. 
U neemt EEN capsule per dag, bij voorkeur in de ochtend, in. Met een slokje water. Eventueel zou U ook 2 capsules kunnen nemen, als U dit wilt. Bij harde en moeilijke ontlasting. 
  • 90 capsules , volledig vegetarisch product. 
  • 600 mgr per capsule. 
  • Vrij van zware metalen.
  • Verzending met de POSTNL, dus snel thuis.
  • Voor 15.00 u besteld ? Dezelfde dag verzonden. 
  • GRATIS NEEM tandkrijt proefmonster.               Bij een bestelling is de verzending altijd gratis
Triphala BALANS capsules, 1 flacon
22% Korting

Triphala BALANS capsules, 1 flacon

€ 44,90 € 34,90
Triphala BALANS capsules, 2 flacons
40% Korting

Triphala BALANS capsules, 2 flacons

€ 99,90 € 59,90
Triphala BALANS capsules (brievenbus verpakking)
33% Korting
Triphala BALANS capsules (brievenbus verpakking)
38% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.