Top
Neem tandkrijt

Neem tandkrijt 

Neem tandkrijt is een geheel ander product als de kurkuma tandkrijt. Neem tandkrijt is een diep reinigend product dat de bio film van uw gebit verwijdert. Dit kan de oorzaak van verdere gebitsproblemen zijn. Bij ons kunt u deze neem tandkrijt kopen. Een speciaal en bijzonder product van de kurkumaspecialist 


Neem tandkrijt is ook een oud recept uit de Ayurvedische gezondheidsleer. Een recept wat werd gebruikt bij tandvlees problemen. Neem (of niem) is een bladsoort, dit blad is extreem bitter. Hier vindt u een goed artikel over de achtergrond van neem.

In 'onverdunde vorm' is het niet te gebruiken. Daarom mengde men het vroeger met een zachte krijtsoort. Deze krijtsoort houdt de tanden 
zeer schoon. Het  neemblad poeder houdt het tandvlees gezond. Bij ons vindt u het originele recept, zonder een 'verzachtende' vermenging voor de smaak. Dat betekent dat deze neem tandkrijt wel erg bitter is, maar daardoor ook uitstekend werkend. Een geheel ander product dan neem tandpasta. 

Neem tandkrijt kleurt niet geel, het is een roomwit poeder.

Als U dit product zou gaan gebruiken, zult U moeten wennen aan de redelijk bittere smaak. Neem is al eeuwenlang de ondersteuner voor een mooi en schoner gebit met gezond tandvlees. Bij ons kunt u dit bijzondere neemblad tandkrijt kopen. 

Het voor u geselecteerde neempoeder wordt gemaakt van de neem boombladeren. Deze neem bladeren worden geplukt, geselecteerd en gewassen. Daarna worden ze gedroogd en aan de lucht geëxtraheerd. Pas daarna wordt het vermalen tot extra fijn neempoeder. 

Dit Neemblad tandkrijt  is in een luxe 25 ml doosje verpakt. Met een duidelijke gebruiksaanwijzing.  

  • U gebruikt het in plaats van Uw tandpasta.
  • De reiniging is sterk. Een ondersteunend werkend product voor Uw mond en gebit.
  • Dit product past door Uw brievenbus .
  • Het geeft geen verkleuring in het gebit, ook niet met facings en kunststof vullingen. 
  • Voor de goede werking van neem kunt u eenvoudig drie tot vier maal per week uw tanden poetsen met dit neemblad tandkrijt. 


Informatie over gebits problemen:

Ontstoken kaakholten zijn een voortschrijdend proces, dit proces kent verschillende fases.

Gingivitis en Parodontose/Parodontitis.

Gingivitis:

Dit is ontstoken tandvlees. De veroorzaker van ontstoken tandvlees is tandplak. Ontstoken tandvlees is te voorkomen. En te genezen. Een goede mondhygiëne is zeker hierbij belangrijk. Zeker als het tandvlees begint te bloeden. Want als het begint te bloeden is er sprake van een ontsteking.

De Neem tandkrijt is een product dat de bacteriën en de aanslag (de bio film) op de tanden helpt herstellen en schoonmaken.  Het is een zuiver en diep reinigend product. Het is niet zo lekker van smaak in de eerste kennismaking, maar na een paar dagen is het heerlijk in het gebruik. Op het internet vindt u meer artikelen over de achtergrond van neem. 

Parodontose en/of Parodontitis

Dit is het begin van het dieperliggende probleem in het gebit. Het is vaak het gevolg van onvoldoende goed poetsen. Er ontstaat dan een soort bacterie laagje op de tanden, die een zuur afscheidt.

Dit zuur is schadelijk voor de tanden en kiezen. Ze veroorzaken gaatjes in het glazuur. Parodontitis is het gevolg van een onzorgvuldig omgaan met gingivitis, en het probleem begint zich dieper in de kaakholte te nestelen. De bacteriën dringen dieper naar binnen. Het bot verhardt zich. 

In de kaak holten begint een ontsteking en verharding te ontstaan. Deze kan het los zitten van tanden en kiezen verder in de hand werken. 

Daarom is een goede gebitshygiëne een belangrijke zaak. In de ayurvedische gezondheidsleer is dit al lang geleden erkend. 

            Verzending gratis 

Neem Tandkrijt .
Nieuw 33% Korting

Neem Tandkrijt .

€ 29,90 € 19,90
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.