Top
Neem tandkrijt

Neem tandkrijt 

Neem tandkrijt is een geheel ander product als de kurkuma tandkrijt. Neemtandkrijt is een prima product. Bij ons kunt u deze neem tandkrijt kopen. Een speciaal en bijzonder product van de kurkumaspecialist 


Neem tandkrijt is ook een oud recept uit de Ayurvedische leer. Een recept dat werd gebruikt bij het gebit. Neem (of niem) is een bladsoort, dit blad is extreem bitter. Originele ayurvedische neem tandkrijt is te koop bij dekurkumaspecialist. 

In 'onverdunde vorm' is het bijna niet te gebruiken. Daarom mengde men het vroeger met een zachte krijtsoort. Deze krijtsoort helpt de tanden neem-tandkrijt

schoon te blijven. Het  neemblad poeder ondersteunt.

Bij ons vindt u het originele recept, zonder een 'verzachtende' vermenging voor de smaak. Dat betekent dat deze neem tandkrijt wel erg bitter is, maar daardoor ook uitstekend werkend. Een geheel ander product dan neem tandpasta. Er is geen SLS of SLES toegevoegd, ook geen suiker of afgeleiden daarvan. 

Neem tandkrijt kleurt niet geel, het is een roomwit poeder.

Als U dit product zou gaan gebruiken, zult U moeten wennen aan de toch wat  bittere smaak. Bij ons kunt u dit bijzondere neemblad tandkrijt kopen. 

Het voor u geselecteerde neempoeder wordt gemaakt van de neem boombladeren. Deze neem bladeren worden geplukt, geselecteerd en gewassen. Daarna worden ze gedroogd en aan de lucht geëxtraheerd. Pas daarna wordt het vermalen tot extra fijn neempoeder. 

Dit Neemblad tandkrijt, of neemtandkrijt,  is in een luxe 25 ml doosje verpakt. Met een duidelijke gebruiksaanwijzing.  

  • U gebruikt het in plaats van Uw tandpasta.
  • Dit product past door Uw brievenbus .
  • Het geeft geen verkleuring in het gebit, ook niet met facings en kunststof vullingen. 
  • U eenvoudig drie tot vier maal per week uw tanden poetsen met dit neemblad tandkrijt. 


Informatie over gebits problemen:


De Neem tandkrijt is een product om de tanden mee te poetsen. Het is niet zo lekker van smaak in de eerste kennismaking, maar na een paar dagen is het heerlijk in het gebruik. Op het internet vindt u meer artikelen over de achtergrond van neem. Neem kan uw gebit goed schoon maken.  Daarom zou een goede gebitshygiëne een belangrijke zaak kunnen zijn. In de ayurvedische gezondheidsleer is dit al lang geleden erkend. 

            Verzending gratis 

Neem Tandkrijt .
Nieuw 33% Korting

Neem Tandkrijt .

€ 29,90 € 19,90
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.