Top
Neem Tandkrijt

Neem Tandkrijt 

Neem blad tandkrijt is een geheel ander product als de kurkuma tandkrijt. Neem is een diep reinigend product dat de bio film van uw gebit verwijdert. Dit kan de oorzaak van verdere gebitsproblemen zijn. 


Neemblad is ook een oud recept uit de Ayurvedische gezondheidsleer. Een recept wat werd gebruikt bij tandvlees problemen. "Neem" is een bladsoort, dit blad is extreem bitter.

In 'onverdunde vorm' is het niet te gebruiken. Daarom mengde men het vroeger met een zachte krijtsoort. Deze krijtsoort houdt de tanden 
zeer schoon. Het  "NEEM BLAD" poeder houdt het tandvlees gezond. 

Neem blad kleurt NIET geel, het is een roomwit poeder.

Als U dit product zou gaan gebruiken, zult U moeten wennen aan de redelijk bittere smaak. Neem is al eeuwenlang de uitvinding voor een mooi en schoon gebit met gezond tandvlees. 

Dit "Neem blad tandkrijt"  is in een luxe 25 ml doosje verpakt. Met een duidelijke gebruiksaanwijzing.  


  • U gebruikt het in plaats van Uw tandpasta.
  • De reiniging is sterk. Een uitstekend werkend product voor Uw mond en gebit.
  • Dit product past door Uw brievenbus .
  • Het geeft geen verkleuring in het gebit, ook niet met facings en kunststof vullingen.


Informatie over het gebits problemen:

Ontstoken kaakholten zijn een voortschrijdend proces, dit proces kent verschillende fases.

Gingivitis en Parodontose/Parodontitis.

Gingivitis:

Dit is ontstoken tandvlees. De veroorzaker van ontstoken tandvlees is tandplak. Ontstoken tandvlees is te voorkomen. En te genezen. Een goede mondhygiëne is zeker hierbij belangrijk. Zeker als het tandvlees begint te bloeden. Want als het begint te bloeden is er sprake van een ontsteking.

De Neem tandkrijt is een product dat de bacteriën en de aanslag (de bio film) op de tanden effectief schoonmaakt en verwijdert. Het is een zuiver en diep reinigend product. Niet zo lekker van smaak in de eerste kennismaking, maar na een paar dagen is het heerlijk in het gebruik. 

Parodontose en/of Parodontitis

Dit is het begin van het dieperliggende probleem in het gebit. Het is vaak het gevolg van onvoldoende goed poetsen. Er ontstaat dan een soort bacterie laagje op de tanden, die een zuur afscheidt.

Dit zuur is schadelijk voor de tanden en kiezen. Ze veroorzaken gaatjes in het glazuur. Parodontitis is het gevolg van een onzorgvuldig omgaan met gingivitis, en het probleem begint zich dieper in de kaakholte te nestelen. De bacteriën dringen dieper naar binnen.

In de kaak holten begint een ontsteking te ontstaan. Deze kan het los zitten van tanden en kiezen verder in de hand werken. 

Daarom is een goede gebitshygiëne een belangrijke zaak. In de ayurvedische gezondheidsleer is dit al lang geleden erkend. 

                  Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis 

Neem Tandkrijt .
33% Korting

Neem Tandkrijt .

€ 29,90 € 19,90
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.