Top
Kurkuma poeder

Kurkuma poeder van excellente kwaliteit
 

Kurkuma poeder van bio-actieve zuivere teelt is een verfijnd product. Het is een dubbel gemalen poeder van zachte bio-actieve  kwaliteit. Het proces om dit product dubbel te malen is uniek. 

Dit zuivere kurkuma longa poeder is van hoge bio-actieve kwaliteit. Het is een verfijnd poeder, dubbel gemalen. De grondstof van dit poeder is  de lekker vette en dikke pure kurkuma-longa rhizome (=wortel).

Per verpakking is er 200 gram ayurvedische kurkuma longa poeder aanwezig. Een heerlijke smaakmaker in Uw gerechten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Wij hebben dit product voor u in een licht dichte verpakking verpakt en zo wordt het ook verzonden.

Het is bij ons droog, koel en donker bewaard. De dubbele maling is uniek. We hebben er alles aan gedaan om u een top product te kunnen leveren.

Heeft u misschien belangstelling voor bijzondere recepten met dit product? We hebben een facebook site : Koken met kurkuma .

Ter Informatie :

In ieder kurkuma poeder zijn maar 3 % curcuminoïden aanwezig, ook in dit poeder van ons. Curcuminoïden zijn de werkzame stof. Onze kurkuma en curcumine c3 capsules zijn een zeer precies afgesteld concentraat met bioperine peper toegevoegd. Dit heeft dit kurkuma poeder niet. Het is de zuivere gemalen ayurvedisch geteelde kurkuma rhizome.
 
Curcuminoïden zijn een vluchtige stof en verliest veel van zijn werking onder invloed van Water, Hitte en Zonlicht. Bewaar dit kurkuma poeder product dus altijd op een koele, droge en donkere plaats. 

Bij bestelling en directe IDEAL betaling van dit product ontvangt U van ons een gratis E-boek. "Kurkuma-longa, Van Koekjes tot Curry's " . Een uitgebreid 22 bladijden dik Eboek met vele lekkere recepten en bijzondere toepassingen met kurkumapoeder. Zonder advertenties in het Eboek . 

  • Gratis verzending.
  • We werken met de POSTNL, dus hebt U het snel thuis. 
  • Gratis proefmonster Neem extract tandkrijt. 
  • PRIJS 9,95 €, alles inclusief.
  • Alleen per IDEAL betaling te bestellen.
                 Bij een bestelling is de verzending altijd gratis 
Gemalen bioactief kurkuma-poeder
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.
€ 19,95
€ 9,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.