Top
Bioactief kurkuma poeder

Bioactief Kurkuma poeder
-dubbel gemalen-
 

Kurkuma poeder van bio-actieve zuivere teelt is een verfijnd product. Het is een dubbel gemalen poeder van zachte bio-actieve  kwaliteit. Het proces om dit product dubbel te malen is uniek. Bioactief kurkuma poeder kunt u bij de kurkuma specialist kopen.

Dit zuivere kurkuma poeder is van hoge bio-actieve kwaliteit. Het is een verfijnd kurkuma poeder, dubbel gemalen. De grondstof van dit kurkuma poeder is  de lekker vette en dikke pure kurkuma-longa rhizome (=wortel).

Per verpakking is er 200 gram ayurvedische kurkuma poeder aanwezig. bioactief-kurkuma-poederEen heerlijke smaakmaker in Uw gerechten van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Wij hebben dit kurkuma poede voor u in een licht dichte verpakking verpakt en zo wordt het ook verzonden.

Het is bij ons droog, koel en donker bewaard. De dubbele maling is uniek. We hebben er alles aan gedaan om u een top product te kunnen leveren.

Heeft u misschien belangstelling voor bijzondere recepten met dit product? We hebben een gratis recepten E-book voor u, bij aanschaf van dit product. "Kurkuma, van koekjes tot curry's"

Over dit kurkuma poeder 

In dit kurkuma poeder zijn ca 6 % curcuminoïden aanwezig. Dit is veel, normaal is het 2 a 3 %. Curcuminoïden zijn de bio actieve stoffen uit de kurkuma. Dit heeft dit kurkuma poeder ook. Het is van de zuivere dubbel gemalen ayurvedisch geteelde kurkuma rhizome.
 
Curcuminoïden zijn een vluchtige stof en verliezen veel van hun werking onder invloed van Water, Hitte en Zonlicht. Bewaar dit kurkuma poeder product dus altijd op een koele, droge en donkere plaats. 

  • Bij bestelling en directe IDEAL betaling van dit product ontvangt U van ons een
  • Gratis E-boek. "Kurkuma-longa, Van Koekjes tot Curry's " .
  • Een uitgebreid Eboek met vele lekkere recepten en bijzondere toepassingen met kurkuma poeder.
  • Advertentie vrij. 

  • We werken met de POSTNL, dus hebt U het snel thuis. 
  • Gratis proefmonster "Kurkuma verrassings proefmonster" . 
  • Alleen per IDEAL betaling te bestellen.
               Verzending gratis 
Bioactief kurkuma poeder
Bioactief kurkuma poeder
Bioactief kurkuma poeder, 200 gram, dubbel gemalen
€ 19,95
€ 9,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.