Top
Kurkuma olie
Kurkuma olie 

Deze zuivere kurkuma olie is een uniek product in Nederland. Het is GEEN etherische, aromatische of essentiële olie, want de werkzame curcuminoïden en andere stoffen zijn in dit product volledig behouden zijn gebleven. Het is zuivere kurkuma olie, geperst uit de kurkuma wortel.  Bij ons kunt kurkuma olieu deze zuivere, pure kurkuma olie kopen.

Wat zit er in kurkuma olie ? 

In dit blauwe flesje zit 30 ml zuivere kurkuma olie, als voedingssupplement. Ongemengd en puur zuiver koudgeperste kurkuma olie.

In etherische (of essentiële) kurkuma olie zijn de curcuminoïden niet meer aanwezig.
In deze  kurkuma olie 'Bioplus' zijn deze wel aanwezig. Het is volgens de strengste normen geproduceerd. En verkregen op een oude ayurvedische koude persings methode. Hierbij is geen gebruik gemaakt van chemische oplosmiddelen. U kunt het vergelijken met olijfolie. Het is niet geraffineerd, maar het originele natuurproduct. 


Deze kurkuma olie 'Bioplus' is derhalve geperst uit de zuivere grondstof, de kurkuma longa wortel. Het is een volledig natuurlijk product. Het is een zeer fijne warme olie.

Waar gebruik je deze olie voor ? 

Deze zuivere kurkuma olie kent een groot aantal supplementaire toepassingen. Het is een lichte en verwarmende olie met een aangename kruidig bittere geur. Het heeft een hoog drogend karakter. Omdat deze olie nog een hoge concentratie curcuminoïden bevat, is het aan te raden om het als voedingssupplement spaarzaam te gebruiken. Een paar druppeltjes per keer zijn voldoende. Het vloeit ruim uit. 

Deze olie is zuiver en bevat nog het volledige brede spectrum aan werkzame stoffen, zoals pure turmerone, α-turmerone, β-turmerone, curcumene, α-curcumene, Zingeberene, β-sesuiphellandrine, β-atlantone en Germacrone. Deze synergetische combinatie van oliën is uniek voor zuivere  kurkuma olie.  De ayurvedische leer beschrijft ;

* Ondersteunend bij de Huidverzorging  
Deze olie kleurt NIET geel. Vanwege zijn unieke karakter, en het behoud van de werkzame curcuminoïden, worden deze goed opgenomen. U kunt, bijvoorbeeld, één a twee druppeltjes van deze olie mengen met uw eigen huidcreme. 

* Ondersteunend bij Psoriasis 
Neem niet meer dan een paar druppeltjes. Bijvoorbeeld door uw shampoo. Wassen en uitspoelen. 


* Ondersteund bij Oil Pulling 
Omdat dit GEEN etherische olie is, is het prima te gebruiken voor 'oil pulling'. Deze olie ondersteunt het natuurlijke mondzuiverings proces. 

U mengt een paar druppeltjes door uw eigen oil pulling olie. Omdat u deze kurkuma olie niet puur gebruikt maar mengt met uw eigen oil pulling olie, kunt u het ook gebruiken bij kunststof vullingen. Deze kurkuma olie is, in principe,  zo zuiver dat het ook eetbaar is. Het is dus GEEN aromatische of etherische olie, dus géén ar-turmeron. Maar de zuivere kurkuma olie, de pure turmeron. 

* Ondersteunend tegen Aften in de mond en/of  tandvlees problemen. 
U zou deze misschien even kunnen 'aanstippen' met kurkuma olie.
Neem een wattipje en doe er één druppeltje olie op. Stip de getroffen plek aan.
Twee maal daags is ruim voldoende. 
Omdat de olie zeer geconcentreerd is, kan het even 'prikken'.
En de smaak van deze kurkuma olie is extreem bitter. 


* Ondersteunend bij gewrichtspijnen 
Sommige mensen kunnen, om verschillende redenen, geen kurkuma en/of curcumine nemen. Daarom zou men dit kunnen overwegen. 

U neemt een paar druppels van deze olie en masseert het in op de getroffen plek. Deze olie is verwarmend, snel drogend en trekt snel in de huid.
 

Contra indicaties en bewaren :

Deze olie is een zuivere en hoog geconcentreerde pure kurkuma olie. Bij ernstige gewrichts- of huid problemen raden we u aan een arts te consulteren. Bewaar deze kurkuma olie op kamertemperatuur. Het beste kunt u deze ook in het donker bewaren. En NIET in de koelkast zetten. Buiten het bereik van kinderen houden. 

* Goed schudden voor gebruik. 
* Gratis een mini "Kurkuma verrassings" proefmonster mee geleverd. 


           GRATIS VERZENDING

Kurkuma olie
Kurkuma olie
 
€ 35,50
€ 25,50
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.