Top
Kurkuma PLUS
Kurkuma Plus,
met bioperine peper kurkuma-flacon


Deze Kurkuma PLUS capsules met bioperine peper zijn een zeer goed werkend voedingssupplement. De inhoud van onze capsules is een zuiver natuurlijk kurkuma extract. Het is verkregen uit de sterkste kurkuma plant, deze is geteeld op zuivere grond. Kurkuma PLUS is te koop bij dekurkumaspecialist. De nummer 1 in kurkuma producten. Hier vindt u een dergelijk uitgebalanceerd kurkuma extract als voedingssupplement. Bij dekurkumaspecialist kunt u uitstekende kurkuma kopen.

Kurkuma informatie 

Voor dit zuivere bio actieve kurkuma PLUS extract is niet alleen de rhizome gebruikt, maar ook de stengel voor een uitstekend werkend product. Het is geproduceerd volgens de strengste normen en getest op zuiverheid en werkzaamheid. 

Omdat onze filosofie
 de voorgenoemde zuiverheid van de kurkuma-longa een belangrijk punt vindt, zijn er verder geen chemische toevoegingen gedaan. Het enige wat is toegevoegd is de BIOPERINE peper.  In de juiste verhouding. Daarom is de werkzaamheid en opname zeer hoog.  

U krijgt een goed gedocumenteerd E-boek gratis bij aankoop van 2 van deze kurkuma-longa PLUS producten. 

Meer informatie over de kurkuma PLUS capsules

Deze capsules zijn volledig vegetarisch, dus gelatine vrij. Ook de inhoud van de capsules is vrij van dierlijke ingrediënten zoals vulmiddelen en gelatine.

Dit product is volgens een oude ayurvedische en natuurlijke teeltwijze gegroeid en na de oogst op de juiste manier verwerkt en behandeld. Het is geteeld op schone grond, en getest op afwezigheid van zware metalen. Daarna is het gecertificeerd onder de strengste normen.

Dat betekent dat het vrij is van genetische manipulatie. GMO vrij.

Inhoud per capsule :

99% puur kurkuma longa extract met 1% zuivere bioperine peper. 

594 mg onbehandeld kurkuma longa extract met 6 mg zuivere bioperine peper. Zonder enige verdere vorm van extra of chemische toevoegingen is de inhoud van onze capsules.  
Puur van Moeder Natuur. Ayurvedische kurkuma volgens "The Old Natural School". 

Wat zit er in één kurkuma PLUS verpakking ? 
  • 600 mgr kurkuma PLUS per capsule.
  • 90 capsules in iedere verpakking.
  • 6 mgr bioperine peper reeds toegevoegd 

  • Betrokken via een traditioneel werkende Indiase coörporatie.
  • Capsules bevatten plantenvezel ( mais), magnesiumstearat.
  • inclusief proefverpakking "Kurkuma verrassings product monster"
Bij bestelling van 2 van deze producten een gratis "KURKUMA" Eboek. 50 blz diepgaande informatie voor u.
GRATIS VERZENDING 

 

 

 

Kurkuma PLUS met bioperine peper (1 flacon)
22% Korting
Kurkuma PLUS met bioperine peper (1 x brievenbus verpakking)
24% Korting
Kurkuma PLUS met bioperine peper (2 flacons)
25% Korting
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten. Ook kunnen we een kurkuma en/of curcumine pakket speciaal voor u, op maat, samenstellen . 

Wilt u wat vragen ? Of even snel bestellen ? U kunt bellen met de kurkuma telefoon, bereikbaar via De kurkuma specialist : 0598-371025 en we staan u graag te woord.