Top
Kurkuma Huidmasker met Sandelhout
50% Korting
  • Kurkuma  Huidmasker met Sandelhout
€ 19,95
9,95

Kurkuma Huidmasker met sandelhout.

Een zacht ayurvedisch huidmasker op basis van kurkuma en sandelhout. Het is samengesteld volgens een oud ayurvedisch recept. 
Voor een prachtige stralende huid.

Hier vindt u een zuiver ayurvedisch kurkuma huidmasker met sandelhout . Speciaal gemaakt voor U. Nergens anders verkrijgbaar in Nederland, we hebben het speciaal voor u laten importeren. Dit product is samengesteld volgens een oud ayurvedisch procedé. Bij ons kunt u dit zachte kurkuma met sandelhout gezichtsmasker kopen voor een bijzondere gunstige prijs. 

Het geeft u een mooie, zachte en zuivere huid. Door het speciale procedé van bereiding kleurt het uw huid niet geel. Het is ook geschikt om rond de ogen aan te brengen. Normalerwijze doet men dit meestal niet met een masker, het kan wel met dit kurkuma huidmasker met sandelhout. Met kurkuma worden (nog steeds) oogproblemen behandelt. Kurkuma huidmasker met sandelhout kan derhalve dus ook op de huid rond de ogen gebruikt worden. 

Het werd in de oudheid gebruikt tegen :

* Acne.
* Donkere huid rond de ogen.
* Vermoeidheid van de huid.
* Huidslapte.
* 'Plekken' op de huid.
* Doffe huid.
* Droge en een iets ouder wordende huid.
* Rimpelvorming

Hoe gebruikt u dit kurkuma huidmasker met sandelhout? 


Reinig eerst uw huid met een zacht reinigend middel, rozenwater is hiervoor uitstekend geschikt. Maak een beetje rozenwater warm en was de huid met een warm washandje gedrenkt in rozenwater.

Hierdoor openen zich uw poriën. 

Dan brengt u de kurkuma huidmasker met sandelhout aan op de schone huid. Gebruik hiervoor een kwastje of wattenschijfje. Laat dit masker ca 10 minuten inwerken. Omdat kurkuma een verwarmend en opwekkend karakter heeft, kan het zijn dat uw huid warm aanvoelt. Dit is normaal en bewijst de betere doorbloeding en werkzaamheid.

Neem rustig de tijd om uw huid van deze 'opknap beurt' te laten genieten.  

Na ongeveer 10 minuten wast u dit kurkuma masker weer af met warm water. 

Droog de huid voorzichtig en daarna kunt u eventueel uw eigen dag/nacht creme aanbrengen.

Uw huid krijgt een mooie glans en gaat er strakker uitzien. Dit is eeuwenlang gebruikt door vrouwen. 


 Artikelnummer: biomaskerkur1

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@