Top
Kurkuma gezichtsmasker met rode klei

Kurkuma gezichtsmasker met rode klei 


Als men kurkuma inwendig gebruikt is dat gemakkelijk. En dit heeft ook geen grote uitleg nodig. Maar kurkuma heeft veel meer toepassingen. Ook de uitwendige toepassingen van kurkuma zijn veelzijdig. Want voor onze huid is kurkuma ook een uitstekend product. Kurkuma ondersteunt het herstellende anti bacterieële en ontstekingen remmende natuurlijke werking in de huid. Omdat het uitwendig gebruikt wordt, zijn er geen bijwerkingen. Kurkuma gezichtsmasker met rode klei is bij dekurkumaspecialist te koop. 

Wat is kurkuma gezichtsmasker met rode klei ? 

In de oude ayurvedische gezondheidsleer staan er vele toepassingen beschreven, omtrent de huidverzorging met kurkuma. Zoals de behandeling en verzorging van wondjes, jeuk, schrammen, brandwonden en blauwe plekken dat zouden kunnen zijn.

Het enige nadeel is dat de huid, na een behandeling met kurkuma, nogal kleimasker-met-rode-kleigeel kan kleuren. Zoals men wel weet, is het gebruik van olie, samen met kurkuma aangebracht op de huid, een sterk kleurende combinatie.

Hieraan kan men ook zien dat kurkuma beter werkt door het met wat olie te nemen. Bij een wondje aan de knie is dit geen probleem, maar een kurkuma gezichtsmasker is een ander verhaal. Zeker als men nogal wit van huidskleur is. Kurkuma gezichtsmasker met rode klei heeft deze geelkleuring niet. 

Kurkuma zou kunnen werken als ondersteunend reinigings product ( kurkuma zeep, kurkuma tandkrijt), maar ook als ondersteunend verzorgings product (kurkuma masker, kurkuma masker met rode klei), en als ondersteunend product bij het herstellend vermogen van de huid bij wondjes, insectenbeten (kurkuma zalf)

Dit alles is bij dekurkumaspecialist te koop, ook dit speciale kurkuma masker met rode klei

Helende rode löss klei als kurkuma gezichtsmasker

In het begin van onze webshop hebben we een combinatie van kurkuma met helende leem in de productenlijn gehad. Deze kreeg men gratis bij een van de andere hyaluron producten. Het hyaluron product paste niet meer in onze lijn, en hebben deze niet meer in de verkoop. Maar de vraag naar deze helende aarde is gebleven. Daarom hebben we nu de kurkuma gezichtsmasker mer rode klei .

Niet iedere klei is hiervoor geschikt, we hebben eens duidelijk navraag gedaan op het ayurvedische centrum naar een goede klei aarde. Geschikt voor een gezichtsmasker. Een van de meest geschikte producten was de rode löss. In de oude volksgeneeskunde is dit eeuwenlang gebruikt tegen huidproblemen. Vandaar onze keuze voor kurkuma gezichtsmasker met rode klei 

Men maalde deze rode löss verschillende malen tot er een zeer fijne structuur ontstond. Daarna wordt het, in een speciale oven, enkele uren verhit op 150 graden, om de löss klei bacterie vrij te krijgen. Het is een zuiver natuurproduct, op klei basis. Door gebruik te maken van oude recepten, hebben we het probleem van een verkleuring in de huid tot een minimum beperkt. Kurkuma gezichtsmasker met rode klei kleurt uw huid niet geel. 

We hebben in de oude ayurvedische geschriften verschillende goede recepten gevonden, die reeds eeuwen in gebruik geweest zijn. Kurkuma heeft het herstellende vermogen om het werkzame product dieper in de huid te krijgen, en zodoende de werking te verbeteren.

Waar gebruikt men kurkuma gezichtsmasker met rode klei voor ?   

Kurkuma is een natuurlijk product dat eeuwen door vrouwen is gebruikt, omdat het de aangename eigenschap heeft omdat het waarschijnlijk de vorming van collageen verhoogt. Dit zou een ondersteunend effect kunnen hebben op onze huidlagen. Dit zijn de cosmetische eigenschappen.

Een kurkuma gezichts masker met rode löss klei kan, door de natuurlijke werking in de huid te bevorderen, de ongemakken tot rust brengen die optreden na een sterke zonnebrand. Of de huid weer herstellend ondersteunen, na het verwijderen van zwarte ‘mee-eters’ of pukkeltjes.

Bij een insectenbeet of een ontstoken plekje in het gezicht, werd het vroeger gebruikt. Zo geeft de ayurveda vele mogelijkheden en toepassingen.

Wat zijn de toepassingen van een zuiver kurkuma masker met rode klei masker ?

* Neem één (meegeleverd) maatlepeltje van het speciale kurkuma masker met rode klei.
*Meng één theelepeltje kurkuma gezichtsmasker met rode klei met één eetlepel gekozen product, tegen het ongemak. Dit van alles zijn, zoals yoghurt zijn, of aardbeien of room.
* Eén theelepeltje klei met honing en yoghurt is, bijvoorbeeld,  een verfijnde combinatie
* Meng het in een klein kommetje tot er een zachte pasta ontstaat.
* Breng dit gehele masker aan op de huid, met een kwastje.
* Laat de huid rond de ogen (wenkbrauwen) en de mond vrij.
* Laat het ca 15 minuten inwerken, met een maximum van 20 minuten. Was daarna de huid met lauwwarm water grondig schoon, en breng uw eigen verzorgende crème aan.

Dit masker kan dus ondersteunend voor het herstellende vermogen van de huid werken, maar ook als een cosmetisch middel gebruikt worden.

- Gebruiksoverzicht in het Nederlands mee geleverd.
- Natuurzuiver ayurvedisch product.
- Zacht poeder in een 25 ml verpakking.
- Inclusief maatlepeltje.
- Inclusief "Kurkuma verrassings" proefmonster mee geleverd.

                                         GRATIS VERZENDING
Kurkuma gezichtsmasker met rode klei
Nieuw 50% Korting

Kurkuma gezichtsmasker met rode klei

€ 19,95 € 9,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.