Top
Kurkuma gezichtsmasker met rode klei

Kurkuma gezichtsmasker met rode klei 


Als men kurkuma inwendig gebruikt is dat gemakkelijk. En dit heeft ook geen grote uitleg nodig. Maar kurkuma heeft veel meer toepassingen. Ook de uitwendige toepassingen van kurkuma zijn veelzijdig. Want voor onze huid zou kurkuma ook gebruikt kunnen worden.  Kurkuma gezichtsmasker met rode klei is bij dekurkumaspecialist te koop. 

Wat is kurkuma gezichtsmasker met rode klei ? 

In de oude ayurvedische gezondheidsleer staan er vele toepassingen beschreven, omtrent de huidverzorging met kurkuma. 

Het enige nadeel is dat de huid, na een behandeling met kurkuma, nogal kleimasker-met-rode-kleigeel kan kleuren. Zoals men wel weet, is het gebruik van olie, samen met kurkuma aangebracht op de huid, een sterk kleurende combinatie.

Hieraan kan men ook zien dat kurkuma beter werkt door het met wat olie te nemen. Bij een beetje op de knie gesmeerd is dit geen probleem, maar een kurkuma gezichtsmasker is een ander verhaal. Zeker als men nogal wit van huidskleur is. Kurkuma gezichtsmasker met rode klei heeft deze geelkleuring niet. 

 
Dit alles is bij dekurkumaspecialist te koop, ook dit speciale kurkuma masker met rode klei

Helende rode löss klei als kurkuma gezichtsmasker

In het begin van onze webshop hebben we een combinatie van kurkuma met helende leem in de productenlijn gehad. Deze kreeg men gratis bij een van de andere hyaluron producten. Het hyaluron product paste niet meer in onze lijn, en hebben deze niet meer in de verkoop.

Maar de vraag naar deze helende aarde is gebleven. Daarom hebben we nu de kurkuma gezichtsmasker mer rode klei .

Niet iedere klei is hiervoor geschikt, we hebben eens duidelijk navraag gedaan op het ayurvedische centrum naar een goede klei aarde. Geschikt voor een gezichtsmasker. Een van de meest geschikte producten was de rode löss. In de oude volksgeneeskunde werd dit waarschijnlijk eeuwenlang gebruikt voor de huid. Vandaar onze keuze voor kurkuma gezichtsmasker met rode klei 

Men maalde deze rode löss verschillende malen tot er een zeer fijne structuur ontstond. Daarna wordt het, in een speciale oven, enkele uren verhit op 150 graden, om de löss klei bacterie vrij te krijgen. Het is een zuiver natuurproduct, op klei basis. Door gebruik te maken van oude recepten, hebben we het probleem van een verkleuring in de huid tot een minimum beperkt. Kurkuma gezichtsmasker met rode klei kleurt uw huid niet geel. 

We hebben in de oude ayurvedische geschriften verschillende goede recepten gevonden, die reeds eeuwen in gebruik geweest zijn. 

Waar gebruikt men kurkuma gezichtsmasker met rode klei voor ?   

Kurkuma is een product dat eeuwen door vrouwen is gebruikt, omdat het natuurlijke eigenschappen heeft. Dit zouden de cosmetische eigenschappen kunnen zijn.

Een kurkuma gezichts masker met rode löss klei zou de natuurlijke werking in de huid kunnen helpen. Zo geeft de ayurveda vele mogelijkheden en toepassingen.

Wat zijn de toepassingen van een zuiver kurkuma masker met rode klei masker ?

* Neem één (meegeleverd) maatlepeltje van het speciale kurkuma masker met rode klei.
*Meng één theelepeltje kurkuma gezichtsmasker met rode klei met één eetlepel gekozen product. Dit van alles zijn, zoals yoghurt zijn, of aardbeien of room.
* Eén theelepeltje klei met honing en yoghurt is, bijvoorbeeld,  een verfijnde combinatie
* Meng het in een klein kommetje tot er een zachte pasta ontstaat.
* Breng dit gehele masker aan op de huid, met een kwastje.
* Laat de huid rond de ogen (wenkbrauwen) en de mond vrij.
* Laat het ca 15 minuten inwerken, met een maximum van 20 minuten. Was daarna de huid met lauwwarm water grondig schoon, en breng uw eigen verzorgende crème aan.

Dit masker zou dus als een cosmetisch middel gebruikt kunnen worden.

- Gebruiksoverzicht in het Nederlands mee geleverd.
- Natuurzuiver ayurvedisch product.
- Zacht poeder in een 25 ml verpakking.
- Inclusief maatlepeltje.
- Inclusief "Kurkuma verrassings" proefmonster mee geleverd.

                                         GRATIS VERZENDING
Kurkuma gezichtsmasker met rode klei
Nieuw 50% Korting

Kurkuma gezichtsmasker met rode klei

€ 19,95 € 9,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.