Top
Kurkuma Face oil

Kurkuma Face oil

( met zachte granaatappel olie, biologische sesamolie met vitamine E en F)

Kurkuma face oil, oftewel kurkuma gezichts olie, is een huidverzorgend product, en deze olie is volgens een eeuwenoud ayurvedisch recept samengesteld.
Kurkuma olie heeft een voedend en reinigend karakter voor de huid. Het is gemaakt uit zuivere koud geperste kurkuma olie, van de kurkuma-longa wortel.

Deze is deze olie samengesteld op basis van ayurvedische kurkuma olie met zuivere granaatappel olie en biologische sesam olie. Dit is omdat de PURE kurkuma olie een zeer indringende geur heeft. Alle gebruikte olie is van koude persing.

Kurkuma face oil plakt niet en irriteert de huid niet. U gebruikt deze olie druppelsgewijs. Het kan zowel op de handen alsook op het gezicht gebruikt worden. Omdat kurkuma blekend werkt, is deze olie zeer geschikt om bruine vlekjes te bleken. Dit kan voorkomen op de handen en op de gezichts huid. Het bleken gaat langzaam, maar het is na een poosje duidelijk te zien dat de huid egaler van kleur wordt. 

Deze kurkuma gezichts olie is voor de algemene huidverzorging. Omdat pure kurkuma olie zeer sterk van geur is, is deze gemengd met zuivere  granaatappel olie. 

Granaatappel is een huidverzorgend product met een lange geschiedenis. Het wordt gebruikt tegen een droge en gevoelige huid. Ook is granaatappel olie tegen rimpelvorming en huidveroudering. Granaatappelolie bevat, evenals kurkuma olie,  een hoog gehalte aan anti oxidanten. Hetgeen de huid zijn elasticiteit helpt behouden. 

Biologische sesamolie is een van de oudst bekende oliën, en een basis olie in de ayurveda. Deze olie wordt als heilig beschouwd vanwege zijn brede spectrum aan voedende stoffen en veelzijdige werking. De mineralen fosfor, ijzer, calcium en magnesium komen er van nature in voor. Koper en silicium ook. Evenals de 'huid vitaminen'' E en F en B1 . Sesamolie heeft een natuurlijke zonnebeschermings factor 4. 

Vanwege de Vitamine E en Vitamine F is dit bij uitstek een olie voor de drogere huid. Het is zeer verzorgend en trekt snel in de huid. Van oudsher heeft deze olie regenerende eigenschappen en helpt het de huid tegen vroegtijdige veroudering. 

Deze ayurvedische kurkuma face oil is geheel natuurzuiver en bevat :

* geen parfums.
* geen parabenen.
* geen petrochemische bewerkingen.
* geen petrochemische ingrediënten ( zoals paraffine, siliconen, PEG of PPG).


* Deze olie is volledig ayurvedische en van koude persing. 

Wij rekenen geen extra verzendkosten bij een bestelling.  

Kurkuma face oil  "Skin Perfect"
Nieuw 22% Korting

Kurkuma face oil "Skin Perfect"

€ 44,95 € 34,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.