Top
Kurkuma Face oil

Kurkuma Face oil

(met zachte granaatappelpit olie, sesamolie met vitamine E en F)

Kurkuma face oil, oftewel kurkuma gezichts olie, is een huidverzorgend product, en deze olie is volgens een eeuwenoud ayurvedisch recept samengesteld.
Kurkuma olie heeft een voedend en reinigend karakter voor de huid. Het is gemaakt uit zuivere koud geperste kurkuma olie, van de kurkuma-longa wortel.

Een kurkuma face oil SKIN PERFECT flesje , met pipet, bevat 30 ml. Deze kurkuma face oil is samengesteld op basis van ayurvedische kurkuma olie met zuivere granaatappelpit olie en biologische sesam olie. Alle gebruikte olie is van koude persing.

Er is geen enkele chemische toevoeging gedaan, deze olie is 100% natuurzuiver. 

Kurkuma face oil plakt niet en irriteert de huid niet. U gebruikt deze olie druppelsgewijs. Er zit een pipet in de dop van het glazen flesje, deze olie is dus zeer precies te doseren. Het is een verfijnde olie, en u kunt deze bijvoorbeeld zeer goed gebruiken na een gezichts scrub. Het voelt zacht en zuiver aan. 

Het kan zowel op de handen alsook op het gezicht gebruikt worden. Omdat kurkuma blekend werkt, is deze olie zeer geschikt om bruine vlekjes te bleken.

Dit kan voorkomen op de handen en op de gezichts huid. Het bleken gaat langzaam, maar het is na een poosje duidelijk te zien dat de huid egaler van kleur wordt. 


Deze kurkuma face oil is voor de algemene huidverzorging. Omdat pure kurkuma olie zeer sterk van geur is, is deze gemengd met zuivere  granaatappelpit olie. 

Granaatappelpit is een huidverzorgend product met een lange geschiedenis. Het wordt gebruikt tegen een droge en gevoelige huid. Ook is granaatappel olie tegen rimpelvorming en huidveroudering. Granaatappelpit olie bevat, evenals kurkuma olie,  een hoog gehalte aan anti oxidanten. Hetgeen de huid zijn elasticiteit helpt behouden. Granaatappelpit olie is een heldere, oranje geelachtige huidolie, die behoort tot de drogende oliën. De olie laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. Granaatappelpit olie geeft geen kleverig of vettig gevoel na.

Granaatappel olie wordt gebruikt voor een droge en/of rijpere huid maar is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid. Het zou de huidcellen sneller laten vernieuwen en is geschikt voor gebruik rond de ogen. Granaatappel olie ruikt van nature licht nootachtig-zoet. Wij laten geen geurstoffen en/of aroma's toevoegen.
Deze natuurlijke huidolie is rijk aan Gamma linoleen zuur, ook wel omega-6 genoemd. Verder bevat granaatappelolie van nature punicine zuur (punicic acid), dat bij de Omega 5 vetzuren wordt gerekend. Beide hebben sterke anti-oxidatieve eigenschappen. De gebruikte granaatappel olie wordt gewonnen uit de zaden van de granaatappel. Deze natuurlijke olie komt vrij uit granaatappel zaden middels koude persing.  


Sesamolie is een van de oudst bekende oliën, en een basis olie in de ayurveda. Deze olie wordt als heilig beschouwd vanwege zijn brede spectrum aan voedende stoffen en veelzijdige werking. De mineralen fosfor, ijzer, calcium en magnesium komen er van nature in voor.

Koper en silicium ook. Evenals de 'huid vitaminen'' E en F en B1 . Sesamolie heeft een natuurlijke zonnebeschermings factor 4. 


Vanwege de Vitamine E en Vitamine F is dit bij uitstek een olie voor de drogere huid. Het is zeer verzorgend en trekt snel in de huid. Van oudsher heeft deze olie regenerende eigenschappen en helpt het de huid tegen vroegtijdige veroudering. 

Deze ayurvedische kurkuma face oil is geheel natuurzuiver en bevat :

* geen parfums.
* geen parabenen.
* geen petrochemische bewerkingen.
* geen petrochemische ingrediënten ( zoals paraffine, siliconen, PEG of PPG).
* Inhoud van het flesje is 30 ml .


* Deze olie is volledig zuiver ayurvedisch en van koude persing. 

Wij rekenen geen extra verzendkosten bij een bestelling.  

Kurkuma face oil  "Skin Perfect"
Nieuw 33% Korting

Kurkuma face oil "Skin Perfect"

€ 44,95 € 29,95
Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.