Top
Combinatie van Groenlipmossel en Curcumine C3 , in brievenbus verpakking.
25% Korting
 • Combinatie van Groenlipmossel en Curcumine C3 , in brievenbus verpakking.
€ 79,90
59,90

Groenlipmossel capsules en Curcumine C3, in brievenbus verpakking.

Een Gouden Combinatie. 

In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuivere groenlipmossel "SUPERIEUR" is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel "SUPERIEUR" is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. 

Ook is het de beste bron van natuurlijke ( niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces. Aangezien wij dit beter vinden  dan het " vloeistof proces" , mosselen zijn gevoelig voor bacteriën . 

Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. 

Samen met de sterk geconcentreerde  Curcumine longa C3 capsules, maakt dit tot een unieke en goed opneembare combinatie met een goed resultaat. 

De brievenbus verpakking is een klantvriendelijke gebaar voor U. Het zijn dezelfde capsules als in de flacons.  U hoeft er niet voor thuis te blijven, de goedkope groenlipmossel capsules prijs komt doordat de verzending aanzienlijk goedkoper is. 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "SUPERIEUR" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 

Een volledig zuiver Natuur Product. 

Curcumine C3 "SUPERIEUR" staat bekend om zijn goede uitwerking op de gewrichten, ter vermindering van pijn. De Curcumine C3 vermindert de ontstekingen en werkt goed pijnstillend. Voor meer informatie zie onze categorie bij "Curcumine C3 "Superieur" . 

U ontvangt een gratis Eboek "GROENLIPMOSSEL EN CURCUMINE C3 "  bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 


 • 90 capsules, Curcumine C3 "Superieur"
 • 500 mgr per capsule.
 • 90 capsules Groenlipmossel "Superieur"
 • 600 mgr. per capsule.
 • We verzenden met de POSTNL
 • Er zijn GEEN extra verzendkosten.
 • Gratis NEEM-extract mini tandkrijt.
 • De Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsule,  is geen vegetarisch product. 
 • Mais en Magnesium stearat capsule huls. 
 • Capsules zijn makkelijk te openen. 

Bij een bestelling bij ons is de verzending altijd gratis Artikelnummer: NavGroen+curC3

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@