Top
Groenlipmossel en Curcumine combinatie (brievenbus verpakking)
25% Korting
 • Groenlipmossel en Curcumine combinatie (brievenbus verpakking)
€ 79,90
59,90

Groenlipmossel en curcumine c3 superieur combinatie
(brievenbus verpakking)

Groenlipmossel en curcumine zijn een 'Gouden Combinatie'. 

In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten. Zuiver groenlipmossel comcentraat is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel "SUPERIEUR" is van erg hoge bio-activiteit. Vandaar de toevoeging 'superieur'. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. 

Waarom is de groenlipmossel en curcumine combinatie een goede keuze ?

Omdat bewegen weer natuurlijk wordt. En het is de beste bron van natuurlijke (niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product concentraat. Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces. Aangezien wij dit beter vinden  dan het "vloeistof proces" , mosselen zijn gevoeliger voor bacteriën. 

Groenlipmossel "superieur"  capsules bevatten een hoog en waardevol concentraat van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio activiteit. 
Samen met de sterk geconcentreerde  Curcumine longa C3 capsules, maakt dit tot een unieke en goed opneembare combinatie met een goed resultaat. 

Wat is precies een brievenbus verpakking van deze groenlipmossel en curcumine combinatie ? 

De brievenbus verpakking is een klantvriendelijke gebaar voor u. Het zijn dezelfde capsules als in de flacons.  U hoeft er niet voor thuis te blijven, de goedkopere prijs van deze verpakking groenlipmossel concentraat komt doordat de verzending aanzienlijk goedkoper is. De Postnl hoeft er niet speciaal voor te rijden, het gaat gewoon met de normale post mee.
 
Wat is de oorsprong van deze groenlipmossel ? 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "superieur" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden.
 
Curcumine C3 'superieur', Een volledig zuiver natuurlijk product met Internationale Awards en onderscheidingen.  

Groenlipmossel staat bekend om zijn goede uitwerking. . De Curcumine C3 ook.  Voor meer informatie zie onze categorie bij "Curcumine C3 "Superieur" 
 
U ontvangt een gratis Eboek "GROENLIPMOSSEL EN CURCUMINE C3 "  bij bestelling van 2 van deze groenlipmossel "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 


 • 90 capsules, Curcumine C3 "Superieur"
 • 500 mgr per capsule.
 • 90 capsules Groenlipmossel "Superieur"
 • 500 mgr. per capsule.
 • We verzenden met de POSTNL
 • Er zijn GEEN extra verzendkosten.
 • Gratis "Kurkuma verrassings product" proefmonster.
 • De Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsule,  is geen vegetarisch product. 
 • Mais en Magnesium stearat capsule huls. 
 • Capsules zijn makkelijk te openen. 

GRATIS VERZENDINGArtikelnummer: NavGroen+curC3

Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@