Top
Groenlipmossel & Curcumine C3

Groenlipmossel & Curcumine C3 capsules (met Bioperine peper) "SUPERIEUR"

Een gouden combinatie. Van hoge bio activiteit. De beste Groenlipmossel met Curcumine C3 combinatie koopt u bij dekurkumaspecialist. 


In de oudste oudheid ontdekte men dat de groenlipmosselen bijzondere eigenschappen bevatten.Zuivere groenlipmossel "SUPERIEUR" is de inhoud van deze capsules. Deze groenlipmossel "SUPERIEUR" is van erg hoge bio-activiteit. Het bevat eigen eiwitten met specifieke Omega-3 vetzuren. 
Ook is het de beste bron van natuurlijke ( niet van chemische oorsprong) glucosamine en chondrotoïne . Tevens is het wel belangrijk om te vermelden dat de bijzondere "Furaanvet zuren" behouden zijn gebleven in dit product. Dit is vanwege het speciale natuurlijke vriesdroog proces. Aangezien wij dit beter vinden  dan het " vloeistof proces" , mosselen zijn gevoelig voor bacteriën . 
Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsules bevatten een hoog en waardevol extract van de groenlipmossel, met gecontroleerde bio-activiteit. U kunt hier groenlipmossel capsules kopen . Samen met de Curcumine longa C3 . 

Dit product is gecertificeerd door de staat Nieuw Zeeland. En is derhalve ook van gecontroleerde zuivere kweek. De groenlipmosselen uit de "SUPERIEUR" capsules zijn gekweekt zonder kunstmatige bijvoeding. Of andere toevoegingen tijdens de kweek.  Er zijn geen medicamenten gebruikt. Ook is het waardevol om te eten dat er geen gebruik is gemaakt van pesticiden. 

Een volledig zuiver Natuur Product. 

Soms leest men over bijwerkingen van groenlipmossel, zoals 'hoofdpijn' en 'het gevoel met uw hoofd onder een stolp' te zijn. Dit heeft u met onze zuivere groenlipmossel en curcumine combinatie niet. 

Curcumine C3 "SUPERIEUR" staat bekend om zijn goede uitwerking op de gewrichten, ter vermindering van pijn. De Curcumine C3 vermindert de ontstekingen en werkt goed pijnstillend. Voor meer informatie zie onze categorie bij Curcumine C3 "Superieur" . 

U ontvangt een gratis Eboek "GROENLIPMOSSEL EN CURCUMINE C3 " bij bestelling van  deze groenlipmossel en Curcumine longa C3 "SUPERIEUR" verpakkingen. Bij directe betaling. 
  • 90 capsules, Curcumine C3.
  • 500 mgr per capsule.
  • 90 capsules Groenlipmossel.
  • 600 mgr. per capsule.
  • Vandaag besteld, voor 15.00 uur, vandaag verzonden met de POSTNL.
  • De Groenlipmossel "SUPERIEUR" capsule,  is een vegetarisch product. 
  • Mais en Magnesium stearat capsule huls. 
  • Capsules zijn makkelijk te openen.
  • Gratis NEEM extract mini tandkrijt mee geleverd. 

Bij ons is de verzending altijd gratis 

Dekurkumaspecialist.nl biedt U een gedegen product kennis een plezierige persoonlijke service. De nummer één in kurkuma producten.